facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BWB Flex B.V.

BWB Flex B.V.

Info

BWB Flex is de betrouwbare partner voor de inzet van tijdelijk personeel in de installatie-, bouw-, metaal- en schildersbranche.

Geschiedenis

BWB Flex is de betrouwbare partner voor de inzet van tijdelijk personeel in de installatie-, bouw-, metaal- en schildersbranche. BWB Flex bouwt aan een langdurige relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en heldere afspraken. Op deze website leest u wat BWB Flex voor u kan betekenen als u op zoek bent naar werk of naar personeel. BWB Flex is ambitieus en biedt in de uitzendsector de kwalitatief meest hoogwaardige dienstverlening. Als hecht familiebedrijf werkt zij aan relaties voor de lange termijn door zich tot het uiterste in te spannen om te voldoen aan de verwachtingen van personeel en opdrachtgevers. BWB Flex doet er alles aan om beiden tevreden te stellen.



"BWB Flex is your reliable partner for the deployment of temporary staff in the construction industry."
Adres: Gildekamp 14, 5431SP Cuijk
Telefoonnummer: 0485-802803
Stad: Cuijk
Route: Gildekamp 14
Postcode: 5431SP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bijwoordelijke bepaling, BWB betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Olympia Cuijk Olympia Cuijk 1 km Olympia Cuijk, voor alle vacatures in de regio.
Wat Beter Werkt Personeelsdiensten Wat Beter Werkt Personeelsdiensten 1 km Het zijn oplichters, een bedrijf dat het niet waard is om mee te rotzooien, ze nemen ...
Recensies
BwB Flex is een waardevolle, professionele en betrouwbare relatie van ons. Ze zijn erg goed in de bemiddeling van arbeidsmigranten en zijn daar volledig op ingericht. Wij zien hier een integere manier van werken. Nik en zijn team zijn echte toppers en wij doen graag zaken met ze.
heel wat werknemers ontvangen in 2019 van bwb flex, benieuwd wat 2020 ons gaat brengen gr fam de vries egmond aan zee
Vertaald door Google Als iemand geld wil verdienen, zal hij zeker goed geld verdienen, maar!!! Geen restitutie voor het gebruik van de auto, als je auto kapot gaat, heb je helaas een probleem.. Geen betaald ziekteverlof, d.w.z. een verdraaid been, je krijgt niets, een gebroken elleboog tijdens het boren tijdens het werk, ze zeggen dat je naar huis moet gaan rusten, als je je beter voelt kom je terug natuurlijk betaalt niemand je iets voor het. En nog belangrijker, voor 230 uur per maand krijg je 2200€ Trek de benzine 320 € af, bereken voor jezelf hoeveel je per uur hebt, geen vakantietarief inbegrepen in de betaling, d.w.z. het geld is goed, maar als je alles uitrekent, komt het uit op 9,60, zoals in productie of magazijn, en je op de bouwplaats komen. Als iemand de auto en de tijd niet erg vindt, kan hij het leuk vinden om letterlijk voor centen te werken van 4:45 tot 18:00 Succes en geef niet op. Origineel Jeśli ktoś chce zarobić to napewno zarobi dobra kasę ale !!! Brak zwrotów za korzystanie z auta ,jeśli ci padnie auto zostajesz z problemem niestety .. Brak płatnego chorobowego ,czyli skręcona noga ,nie dostaniesz nic ,wybity łokieć podczas wiercenia w trakcie pracy ,każą jechać do domu i odpoczywać ,jak się poczujesz lepiej wracasz oczywiście nikt ci za to nic nie zapłaci . I najważniejsze za 230 godzin miesięcznie wyjdzie ci 2200€ Odjąć benzynę 320€ sami sobie policzcie ile macie na godzinę ,brak wakacyjnych stawka wliczona w wypłatę ,czyli niby kasa dobra ale jak wszystko przeliczysz wychodzi 9.60 ,jak na produkcji czy magazynie ,a zapiepszasz na budowie . Jak komuś nie szkoda auta i czasu to może mu się spodoba praca dosłownie za grosze od 4:45 do 18 :00 Powodzenia ,i nie dajcie się .
Vertaald door Google En Origineel Ja
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid