facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BUZ Personeelsdiensten

BUZ Personeelsdiensten

Info

Wij zijn Matchmakers! Laagdrempelig uitzendbureau die jou helpen bij het vinden van een passende baan. Ook al heb je een achterstand tot de arbeidsmarkt.



"Personeel gezocht? Of juist op zoek naar een nieuwe baan? BUZ Personeelsdiensten brengt werkgevers en werkzoekenden in de sectoren transport & logistiek, bouw, productie, techniek, utiliteit of maritieme industrie bij elkaar. Als geen ander weten wij dat bedrijven en medewerkers een goede match verdienen. Daarom kijken wij net even verder dan een vacature of cv. Zo zorgen wij voor tevreden werkgevers en gemotiveerde werknemers. Wij zijn matchmakers!"
Adres: Billitonweg 15, 9641 KZ Veendam
Telefoonnummer: 0598-724948
Stad: Veendam
Route: Billitonweg 15
Postcode: 9641 KZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BUZ Excellent BUZ Excellent 0 meter Buz Excellent is de verbinding tussen hoogopgeleiden en organisaties. Wij zijn op zoe...
OU Uitzendorganisatie OU Uitzendorganisatie 1 km deze 1 ster is om een review te kunnen plaatsen anders had ik er 0 gegeven. kan ze ni...
Recensies
Ik heb altijd tijdens mijn vakantie periodes via Buz personeelsdiensten gewerkt en het is mij zeer goed bevallen, het is een leuk en flexibel bedrijf die je graag wilt helpen aan een leuke baan!
De jongens van Buzz hebben het goed voor elkaar, vriendelijk, vlotte verwerking en denken met je mee. Een aanrader, voor hun kan je wel gaan werken.
Denken met je mee, geen gedoe, altijd goed bereikbaar. Persoonlijke service. Al met al gewoon goed geregeld
Goed uitzendbureau komt afspraken na en betaald conform CAO!
BUZ personeelsdiensten heeft me geholpen aan het vinden van een vakantiebaan. Fijn bedrijf om mee samen te werken!
Fijn bedrijf om mee samen te werken!
Werk er al bijna 5 jaar voor nooit problemen mee als er wat is word het snel opgelost zoals het hoort
Gewoon een topwerkgever.
De beste service. Goede verhandelingen als het om een hoger uurloon gaat. Steeds wordt er op tijd betaald. Zeer flexibel met vakantie-geld en vakantie-dagen.
Super correct altijd bereikbaar top team op kantoor jongens ga zo door dan hoef je ook geen veters te strikken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid