facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buytenshuys Entertainment

Adres: LIJSTERSTRAAT 11, 7771 AH Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 06-8379 5741
Stad: Hardenberg
Route: LIJSTERSTRAAT 11
Postcode: 7771 AH


Recensies
Foutief product ontvangen. Na contact via mail gingen ze het correcte product opsturen. Na weken niets heb ik zelf nog eens contact moeten opnemen en heb ik uiteindelijk het juiste product ontvangen. Geen aanrader !!
Bedrijf gecontacteerd dat ik bij aankoop bij een concert een verkeerde versie heb gekregen van het product afwijkende kleur lp's vanwege blijkt later, een misdruk. Klantenservice is zeer onvriendelijk en zegt dat ik ongelijk heb, is gewoon valse marketing! Schandalig!!!
Een maand geleden een bestelling gedaan om een Ayreon hoodie bij een van de shows op te halen. Bestelling was er niet, zou zo snel mogelijk per post verstuurd worden. Twee keer een mail gestuurd, geen enkel antwoord ontvangen. Telefonisch ook niet bereikbaar, continue de mailbox vol. Jammer.
meerdere cd en dvd's besteld en na meerdere door mij gestarte mail wisseling heeft het uiteindelijk anderhalve maand geduurd voor alles binnen was. Daarbij waren er 3 artikelen niet nieuw maar 2e hands.
2x wat besteld. 2x achter mijn zending aan gebeld. 2x niet verzonden. 2x contact gehad. Is uiteindelijk wel goed opgelost. Werd snel op de mail gereageerd.
Wat een nep hoesje ze waard € 2 pff niets meer kopen
Organisatie van merchandise verkoop en website beheer
Leveren mooie spullen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid