facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buyshaven

"KNZ&RV Buyshaven, de haven van de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging in Enkhuizen. Ook Vereniging Buyshaven is hier aanwezig."
Adres: Bosmankade, 1601 MA Enkhuizen
Telefoonnummer: +31 (0)6 30 13 68 54
Stad: Enkhuizen
Route: Bosmankade
Postcode: 1601 MA



op zoek naar gerelateerd: Buyshaven passanten, Compagnieshaven - Enkhuizen, Jachthaven Enkhuizen Webcam, Jachthaven Enkhuizen, Ligplaats Enkhuizen, Oude haven Enkhuizen, Buitenhaven Enkhuizen, Buyshaven Enkhuizen tarieven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haven Enkhuizen Haven Enkhuizen 445 meter Alles over de Havendienst van Enkhuizen!
Compagnieshaven Compagnieshaven 1 km De Compagnieshaven is gelegen aan de Noordelijke invaart van het Krabbersgat bij de h...
Recensies
Een geweldige haven met twee geweldige havenmeesters waarvoor niets teveel is.
Schönste Hafen am IJsselmeer....ein Geheimtipp...sauber...ruhig ... gemütlich...gratis Fahrräder...beide Hafenmeister sind spitze...ein klein paviljoen met zelfbediening...vlak naast het station en de binnenstad.....technische hulp voorhanden.... FF dagje op en neer voor de bootinspektie....alles goed en haven was niemand... Nu ook in het voorseizoen is het havenbelijd weer zeer hulpvaardig en familiair ! Neue Fahrräder dazu bekommen dieses Jahr!
Goede en verzorgde haven. Net sanitair, vriendelijke havenmeesters.
Mooie haven met aardige havenmeester. Zijn als passanten een nacht blijven liggen. Het sanitair ziet er goed uit. 1 tip: de mindervalide douche/toilet mag wel een keer schoongemaakt worden, er zitten wat spinnen en andere insecten. De prijs is normaal. Stroom en sanitair zijn bij de prijs inbegrepen dus geen extra kosten.
Fijne plek om te liggen en een leuke havenmeester
Relaxte jachthaven met goede voorzieningen. Douche, toilet etc prima in orde. Mooi paviljoen met barbecue’s, makkelijk dat je hier ook kan afwassen.
Mooie haven met ruim voldoende en keurig sanitair. Een pluspunt vonden wij de fietsen die je gratis mocht lenen om boodschappen te doen. De havenmeesters zijn vriendelijk en behulpzaam. Lekker dicht bij het treinstation voor op- en afstappen.
Aangenaam verrast. Betaalbaar, ruim, schoon, goed onderhouden en redelijk rustig. Wanneer wij weer deze kant opvaren zullen wij deze haven weer opzoeken.
Wel een mooie haven, schoon ,goede voorzieningen alleen 1 nadeel wij waren er met de hond konden niet naar het hondentoilet omdat het hek op slot was En de regel van honden aan de lijn staat wel in het regelement maar wordt niet nageleefd ook niet door de havenmeester Viel ons op
Klein gezellig en overzichtelijke haven met goede sanitaire voorzieningen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid