facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buwalda Multiservice

Buwalda Multiservice

Info

Specialisten in groots schoonmaakwerk!

Geschiedenis

Buwalda Multiservice is al meer dan 30 jaar actief in de schoonmaakbranche. De ruim 30 jaar kennis en ervaring zorgt voor een stabiele en betrouwbare partij waar u als klant op kunt bouwen. U kunt bij Buwalda Multiservice terecht voor uiteenlopende werkzaamheden en diensten op het gebied van schoonmaakwerken. Doordat het schoonmaakbedrijf altijd bezig is met de laatste technologiën, kan er voor iedere klus een oplossing gerealiseerd worden.

Buwalda Multiservice beschikt over ruim 100 enthousiaste medewerkers die elke schoonmaakklus aan kunnen. Alle medewerkers beschikken over een hoge mate aan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Met deze vakmensen zorgt Buwalda Multiservice er voor dat elke opdracht efficiënt en op een juiste manier wordt afgehandeld.


De experts van het schoonmaakbedrijf verstaan hun werk goed als het gaat om: glazen- en ramen wassen, hogedrukreiniging, ventilatie reiniging, gevel reiniging, gevel renovatie, rioolreiniging, mobiele waterzuivering, droogijsstralen en betonrenovatie. Bijna teveel om op te noemen maar het is een breed scala aan schoonmaakwerken en specialisaties die we met alle plezier uitvoeren.

Onze taak

Buwalda Multiservice wil in Nederland in zowel de particuliere als de zakelijke branche het dienstverlenende bedrijf zijn dat topkwaliteit aan een goede prijs koppelt voor haar klanten. De menselijke maat staat hierbij voorp. Kortom: "De klant ontzorgen".

Producten

Schoonmaakwerk
Onderhoud en Glazenwassen
Specialistische reiniging
Rioolreiniging
Hogedrukreiniging
Gevelreiniging
Gevelrenovatie
Waterzuivering
Hoogwerker verhuur
Droogijsstralen
Betonrenovatie
Gladheidsbestrijding
Ventilatiesysteem reinigen



"Wij leveren diverse soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen, specialistische reiniging, gladheidsbestrijding, ongediertebestrijding, etc."
Adres: De Wieken 31, 8801 RA Franeker
Telefoonnummer: 0517-395704
ln.ecivresitlumadlawub@ofni
Stad: Franeker
Route: De Wieken 31
Postcode: 8801 RA



op zoek naar gerelateerd: directeur buwalda multiservice, buwalda matthijn, buwalda leeuwarden, buwalda webshop, buwalda riool, buwalda kermis, buwalda multiservice email, buwalda franeker vloeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marten Sijtsma Gevelrenovatie Marten Sijtsma Gevelrenovatie 455 meter Gevelrenovatie - en voegbedrijf uit Franeker. U kunt bij ons terecht voor alle onderh...
Recensies
Prima resultaat met gevelreiniging! Ook impregneren is keurig afgehandeld beide door vriendelijke medewerkers.Planning en datum volgens afspraak.Dik tevreden
Niet zo goed offerte aangevraagd reparatie riool buis kruipruimte, na ruim week wachten geen reactie, gebeld, weer een week later nog geen reactie, al was dat na telefoontje wel toegezegd.
Wij kregen Rutger op bezoek om een lekkage in ons nieuwe huis te bekijken. Binnen een uurtje wist hij wat er moest gebeuren en een uurtje later hadden we een gloednieuwe helemaal afgewerkte gipsplaat in ons plafond. De held heeft zelfs de gordijnrails teruggehangen. Nog een aardige vent ook trouwens.
Prima bedrijf; goed en correct geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid