facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurtzorg Terschelling

Buurtzorg Terschelling

Info

Buurtzorg Terschelling geeft thuiszorg, advies en ondersteuning en huishouding. Daarnaast verlenen wij ook thuiszorg voor vakantiegasten.

Geschiedenis

Buurtzorg Terschelling is een zelfstandig werkend team van 8 professionele zorgverleners. Waaronder 4 verpleegkundigen en 4 verzorgende individuele gezondheidszorg.
Buurtzorg Terschelling valt onder Buurtzorg Nederland.

Wij verlenen thuiszorg en geven advies & ondersteuning aan mensen thuis. Door het werken met korte lijnen en minder mensen kunnen wij snel en professionele zorg leveren.

Naast de thuiszorg voor eilanders leveren wij ook zorg bij mensen die op vakantie komen naar Terschelling.

Onze taak

De missie van Buurtzorg

Buurtzorg Nederland biedt een natuurlijk alternatief voor thuiszorg in Nederland.
Het leveren van zorg thuis aan oudere mensen, mensen met beperkingen en chronisch zieken verdient een toegewijde en efficiënte houding naar cliënten. De wijkverpleegkundige / wijkziekenverzorgende speelt daarin een centrale rol. In overleg met de cliënten neemt zij direct beslissingen over de inhoud van en de werkwijze bij de hulpverlening. Buurtzorg Nederland gaat uit van de professionele autonomie van haar medewerkers en ondersteunt die autonomie. Kennis van specifieke buurtomstandigheden biedt een aanvullend ingrediënt voor het professioneel handelen.
Directe afstemming met de eerstelijns gezondheidszorg - in het bijzonder de huisarts - bevordert een toegesneden aanbod van verpleging, persoonlijke verzorging en welzijn (ondersteunende begeleiding).
Buurtzorg Nederland voorziet in toegewijde hulpverlening door te werken met kleine buurtteams van volwaardig opgeleide en ervaren professionals. De landelijk ondersteunende organisatie is eveneens professioneel van kaliber en eenvoudig van opzet.
Waarin onderscheidt Buurtzorg zich van andere thuiszorgorganisaties?
1.
Wij zoeken samen met de cliënt en zijn/haar netwerk naar de beste oplossingen die de zelfstandigheid en de kwalíteit van leven bevorderen.
2.
De zorgverlening is de verantwoordelijkheid van onze medewerkers.
3.
Wij leveren professionele zorg volgens professionele standaarden, evidence based en gemonitored.
4.
De effectiviteit van de zorg staat centraal; Er wordt niet meer zorg geleverd dan nodig is en niet langer dan nodig is

Adres: Bergweg 15, Midsland
Telefoonnummer: 0651466484
moc.dnalredengroztruub@gnillehcsret
Stad: Midsland
Route: Bergweg 15



op zoek naar gerelateerd: nieuwbouw buurtzorg terschelling, buurtzorg zwolle, buurtzorg formerum, buurtzorg eindhoven, buurtzorg veldhoven, buurtzorg arnhem, buurtzorg personeelszaken, cao buurtzorg nederland
Recensies
Dankzij de mensen van Buurtzorg hebben wij eind november 2013 een heerlijke week vakantie op Terschelling kunnen beleven. Ondanks de problemen met mijn buikwond, die adequaat door Buurtzorg zijn verholpen, zijn wij even fijn uit onze dagelijkse sleur geweest. Wanneer wij daarom vroegen kwamen de mensen van Buurtzorg zeer snel bij ons vakantiehuis in Oosterend om te helpen. Jetty en Hillegonda bedankt voor deze goede zorgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid