facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurtzorg Peel en Maas, team Panningen en Egchel

Buurtzorg Peel en Maas, team Panningen en Egchel

Info

Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die werkt in kleine zelfsturende teams van max 12 personen. Onze teams werken door heel Nederland.

Zie voor meer informatie 'INFO' op deze pagina en de algemene website http://www.buurtzorgnederland.com

Geschiedenis

Ons kleinschalig zelfsturend team bestaat uit Verpleegkundigen en Verzorgende IG. Het werkgebied is Panningen en Egchel.
We bieden naast professionele verzorging en verpleging ook terminale zorg. Hierbij begeleiden en verzorgen we de client en zijn naasten, in de laatste levensfase.
We hebben korte lijnen en werken samen met alle disciplines rondom een client (huisarts, fysio etc).

Voor informatie bel gerust 06-13284495

Adres: Kerkstraat 78, 5985 CH Panningen
Telefoonnummer: 06 - 13284495
Stad: Panningen
Route: Kerkstraat 78
Postcode: 5985 CH


Recensies
Na de dure verbouwing is het pand er prachtig uit komen te zien. Parkeerplaatsen zijn er genoeg en je hoeft binnen nooit lang te wachten. Ook kun je binnen pasfoto's laten maken, zodat je altijd een correcte en actuele pasfoto hebt voor het aanvragen van een paspoort, rijbewijs o.i.d.
Ik heb 4 jaar in deze gemeente gewoond.. een van de slechtste ervaringen in mijn leven. Het was een zeer slechte behandeling. Ze handelen racistisch op basis van ras en religie. Ik wou dat ze met meer respect werden behandeld.
Helaas op deze locatie een slecht punt. Bij Jacobs fotografie, zeer slecht. Direct vroeg in de morgen gewoon wachten op een pasfoto te maken. Ze kijkt nergens naar of er mensen zit te wachten in de wachtkamer. Alles loopt hier uit! Ondanks in Corona tijd met afspraak maken, klopt het helemaal niet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid