facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurtvereniging Uitbreiding Dorp

Geschiedenis

Buurtvereniging Uitbreiding Dorp is een vereniging welke opgericht is in 1955 met als doel het vermaken van kinderen in de breedste zin des woord. Niet helemaal vanaf 1955, maar dat leest u maar in de geschiedenis. Toen 30 gezinnen lid, nu ruim 970.

Als u klikt op evenementen dan kunt u zien wat wij allemaal organiseren. Het hele jaar door.

Lid wordt u door op contact te klikken en uw naam en adres door te geven. U dient woonachtig te zijn in de kern Bergambacht, Ammerstol of Berkenwoude of economisch, sociaal of emotioneel verbonden te zijn.


Met het laatste bedoelen we dat u wellicht geboren bent in de kern, altijd als kind meegedaan en door omstandigheden niet meer in de kern woont, doch wel uw kind kennis wilt laten nemen van de activiteiten die u als kind heeft meegemaakt.

Voor het geld hoeft u het niet te laten. Kosten zijn per jaar 10 euro per gezin.



Het bestuur

Adres: Postbus 75, 2861 AW Bergambacht
Telefoonnummer: 06-83032957
Stad: Bergambacht
Route: Postbus 75
Postcode: 2861 AW



op zoek naar gerelateerd: Intocht Sinterklaas Bergambacht 2023, Tentfeest Bergambacht 2023, Kapellenfestival Bergambacht 2023, Tentdienst Bergambacht, Sinterklaas journaal Bergambacht, Agenda Krimpenerwaard
Recensies
Geluidsoverlast van ene Milo, we hoorden hem helemaal op het tentenkamp
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid