facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurtcoach Terschelling

Buurtcoach Terschelling

Info

Verbindt Sport, Cultuur en Onderwijs aan Terschellingers



"MooiWeer is een jong en dynamisch bedrijf, dat inmiddels alweer acht jaar succesvol activiteiten en events voor bedrijven, scholen en toeristen organiseert op Terschelling.Bij ons werken zes vaste medewerkers en tientallen oproep- en seizoenskrachten. Juist omdat we hier allemaal wonen en werken, zijn we heel trots op dit prachtige eiland. Dat willen we gezamenlijk uitstralen en onze gasten en klanten een geweldige tijd op het eiland bezorgen. Dus daar werken we dagelijks met heel veel plezier aan!"
Adres: Burg. van Heusdenweg 10a, 8881EB West-Terschelling
Telefoonnummer: 06-10132550
Stad: West-Terschelling
Route: Burg. van Heusdenweg 10a
Postcode: 8881EB


Recensies
Super fijne plek om met kinderen te zitten. Ruime speeltuin direct naast het terras en de sportschool. Hele vriendelijke bediening.
VR Escaperoom gedaan. Geen tot slechte communicatie, onduidelijkheid over adres, goede adres onvindbaar, slecht ontvangen door personeel. Men wilde niet geloven dat het adres niet te vinden was dus alles werd op onze groep afgeschoven. Waren telefonisch niet te bereiken. Pas na 3 keer bellen, een ingesproken voice-mail, een e-mail en een Messenger bericht werd ik na 15 a 20 minuten teruggebeld en toen pas werd het juiste adres doorgegeven. Als mosterd na de maaltijd pas twee dagen nadat we de VR escaperoom hadden gedaan een mail gekregen met onze tickets met als mail dat daar het adres wel degelijk instond. Zo kan ik het ook wel. Er zou ik fout zijn met de telefoon maar ook dit werd niet gecommuniceerd. De escaperoom vond ik leuk, alleen je betaald voor een uur terwijl beide groepen na een half uur al klaar waren. Met name door de slechte communicatie en onprettig ontvangen 1 ster helaas.
Vandaag een strand safari gehad van mooiweer. Mooie rit over het strand in een nette landrover - hoogste duin beklommen / drenkeling huisje en wat spannend stuurwerk. Veel wildlife en overleden met een leuke begeleiding. Opgehaald en gebracht incl picknickmand!
Heerlijke tocht gehad met de comfortabele rib boot. Zeehonden te over gezien in diverse soorten, maten en vormen van activiteit. Ook informatief door de verhalen van de schipper. Fijn event om te doen, ook als het minder mooi weer is.
Flexiebel bedrijf, klantvriendelijkheid voorop, heel vriendelijke meneer bij het boogschieten ook al kwamen we te laat. En geen zure Belgen te vinden op het eiland dus dat scheelt ook heel wat!
Fijne organisatie! Wij hadden een zeehonden excursie gepland. Echter sloeg het weer een week tevoren helemaal om. Vooruitzichten voor t weer waren slecht. Wij moeten ver reizen om naar Terschelling te komen, dus contact opgenomen met Mooi-weer.nl en snel reactie ontvangen. We Hierdoor konden we tijdig onze extra boekingen, hotel, overtocht en parkeerplaats annuleren. Restitutie van de excursie werd aangeboden maar wij hebben gekozen voor een andere datum. Kijken er naar uit.
Wij gingen blokarten, wat erg leuk was. Alleen durfde een iemand niet mee te doen vanwege de hevige wind. Het geld voor deze persoon heb ik nooit teruggekregen wat ik ongelofelijk klantonvriendelijkheid vind. Het kost 40 euro per persoon en het geld groeit niet op m’n rug. De reden hiervoor was dat de blokart van diegene dan door iemand anders gebruikt kon worden terwijl er wel 10 blokartwagens stil stonden. Daarnaast werd er aangegeven dat er nog nooit een ongeluk gebeurt was, maar toch ging er iemand met hevige pijn naar de dokter.
Super leuke tocht naar de zeehonden gehad. Dichterbij kan je er niet komen. Toffe schipper vertelde een hoop over de zeehonden en de omgeving. Op de terugweg nog even het gas opengetrokken van de boot. We hebben genoten. Huub & Joyce Richard & Esther
Fijn bedrijf, vriendelijke medewerkers, klantvriendelijk en blokarten is echt leuk! Bij twijfel zeker doen. En dat je je geld niet terug krijgt bij super last minute afzeggen lijkt me logisch, maar ze denken echt mee aan een oplossing hiervoor.
Heerlijke Strandrit gehad ! Met vieren van de familie genoten van deze rit met chauffeur en en uitleg over het immens grote strand. Waren een lang weekend op het mooie TERSCHELLING. Dank voor weer een mooie herinnering voor me moeder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid