facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BuurtBier.nl

Info

Nederland heeft nu meer bierbrouwerijen dan België! In de webshop vind je speciaalbier van kleine Nederlandse Brouwerijen die meestal alleen in hun eigen 'buurt' bekend zijn. Kan je moeilijk een keuze maken, dan help ik je graag telefonisch!

Adres: Van Diemenstraat 21, 3531 GG Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31655136199
Stad: Utrecht
Route: Van Diemenstraat 21
Postcode: 3531 GG


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 20:00
Dinsdag: 14:00 - 20:00
Woensdag: 14:00 - 20:00
Donderdag: 14:00 - 20:00
Vrijdag: 14:00 - 20:00
Zaterdag: 14:00 - 20:00
Zondag: 14:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Bier Utrecht, Speciaalbier pakket Utrecht, Bier winkel Utrecht, Online bierproeverij Utrecht, Bierwinkel Voorstraat Utrecht, Bier kopen Utrecht, Bier winkels, Speciaal bier winkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thuisgebracht door Quincy Thuisgebracht door Quincy 6 km Elke woensdag heerlijke fruitpakketen bij u thuis voor maar 10,00 euro! En GRATIS bez...
Recensies
Heel leuk pakket, snel geleverd!
Na een pakket met verschillende biertjes te hebben samengesteld, kreeg ik van Gert-Jan advies om mijn bestelling aan te passen. Dit gedaan en zie, heerlijke biertjes netjes op tijd thuisbezorgd. Dankjewel Gert-Jan!
Top winkel, snelle levering en top service!
Toen ik de afspraak om het bier af te halen in Lombok moest afzeggen omdat ik een ongelukje had gehad en even niet kon lopen, boden ze gelijk aan de biertjes alsnog gratis te bezorgen. Da's nog 'ns service!
Supertof initiatief en goed voor de lokale economie. Dus steun de economie, drink bier!
Eind van de ochtend bij Buurtbier twee Utechtpakketen besteld en ik kon ze in de avond ophalen. Heerlijke kwaliteitsbiertjes van Utrechtse brouwers! Ook nog even gezellig met Gert-Jan staan praten, aanrader!
Lentebier pakket besteld, een echte aanrader! Super snelle en enthousiaste levering en natuurlijk lekker verrassende biertjes.
Fantastisch. Gratis craft beer bezorgd in Utrecht stad. Laatst was ik niet helemaal blij over de versheid van een IPA en vond het netjes dat te melden. Twee dagen later kreeg ik gratis nieuwe IPA's thuisbezorgd met een verzoek om een goede review te schrijven. Dus bij deze. Hulde!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid