facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurt-camp

Buurt-camp

Info

Met Buurt-camp sport je lekker in de buitenlucht, op loopafstand van je huis, samen met de vrouwen uit je buurt!



"Blijf fit met jouw buuf!Leer elkaar beter kennen op een sportieve manier! Blijf samen fit en het is nog gezellig ook!Buurt-Camp trainingen zijn dicht bij huis en stimuleren het contact tussen jou en jouw buurvrouwen. Wie ben je, hoe gaat het met je en wat houdt jou bezig? Zo verhoogt Buurt-Camp de onderlinge verbondenheid tussen buurtgenoten."
Adres:
Telefoonnummer: 0614423337
Stad: De Bilt



op zoek naar gerelateerd: Crossfit De Bilt, Yoga De Bilt, Sporten in Bilthoven, Hardlopen Bilthoven, Bootcamp De Bilt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportgrowshop Sportgrowshop 281 meter Detailhandel in sportkleding, sportartikelen en gadgets m.n. via internet en overige ...
Flowohy Oefentherapie Cesar, Haptonomie & YogAlign en Yoga Nidra Flowohy Oefentherapie Cesar, Haptonomie & Yo... 484 meter Herstellende van mijn auto ongeluk heb ik tijdens mijn sessies met Janna de verbindin...
Recensies
Heerlijk, de lessen van 45 minuten zijn precies goed, sporten op je eigen niveau en opbouwend. Als ik mijn spieren de volgende dag niet voel kan ik de volgende keer weer een tandje erbij doen. Locatie kanalen eiland onder een brug gevonden, als het regent sta je droog en toch lekker buiten. Leuke trainsters, die je weten te motiveren om nog even wat extra te geven. Heerlijk om af te schakelen van de dagelijkse dingen om daarna lekker en voldaan thuis te komen. Utrecht
I love buurt-camp! Lessen van 45 minuten zijn perfect om lekker te zweten, maar omdat het in de buurt is ben je ook binnen een uur weer thuis! Trainingen zijn op maat, gezellig en afwisselend. En bovendien met leuke vrouwen en trainsters. Ik ga altijd met plezier!
De buurtcamp is natuurlijk eigenlijk gewoon een boothcamp, maar dan met buurvrouwen. Het is heel gezellig, lekker buiten en vooral ook lekker effectief en intensief. Je kunt het zo zwaar maken als je wilt, dus spierpijn gegarandeerd! En de training wordt gegeven door leuke trainers!
Energieke lessen van 45 minuten, heerlijk in de buitenlucht, gegarandeerd spierpijn de volgende dag én om de hoek :! Elke week geniet ik weer van dit sportieve uitje. En omdat het dichtbij huis is, ben ik ook zo weer thuis.. erg fijn in het toch wel hectische leven met werk en gezin. :D
Buurt-camp is op zoveel gebieden goed voor je. Het is een feest voor body en mind. Je versterkt je lichaam en je gezondheid omdat je fysiek bezig bent in de buitenlucht. Tegelijkertijd is het ook fijn om met een groep dames te trainen omdat je elkaar motiveert. Het voelt als een feestje waar je lang niet naartoe geweest bent.
Lekker 45 min sporten in je eigen wijk! Ook fijn dat het zo flexibel is dat je ook op een ander moment of een andere plek kunt aansluiten. Blij dat dit sportmomentje mogelijk is in deze Coronatijd!
Professionele, afwisselende trainingen vol plezier waardoor ik me fit én verbonden voel met mijn buurt. Top combi, voelt elke keer weer als een uitje! :
Op deze manier is sporten goed vol te houden! Leuke lesjes, fijne en deskundige trainsters, lekker tempo, leuke dames en lekker dichtbij!
Zo fijn om in de buurt te bootcampen! Pittige trainingen die professioneel begeleid worden door leuke en enthousiaste trainsters!!
Wekelijks op de maandagavond bikkel ik drie kwartier met gezellige dames uit de buurt. En dat in de buitenlucht. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid