facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurke Bestratingen B.V

Buurke Bestratingen B.V

Info

Buurke Bestratingen:
* Grond, weg en waterbouw
* Verkoop en aanleg sierbestrating
* Riolering
* Blokhutten / tuinhout
* Zand, grind, split / teelaarde

Geschiedenis

Buurke Bestratingen

Buurke bestratingen is specialist op het gebied van weg- en waterbouwkundig werken. Wij zijn in 1995 gestart met het bedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende zaak. Onze werkzaamheden richten zich hoofdzakelijk op de wegenbouw, grondverzet, riolering en (sier)bestratingen.

Grond, Weg- en waterbouw

Of het nu riolering, grond, weg- of waterbouw betreft, bij Buurke Bestratingen bent u aan het juiste adres. Als erkend aannemersbedrijf staan wij bekend om goede service, betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteit verhouding met betrekking tot infrastructurele werkzaameden.

Sierbestrating

Op gebied van bestrating zijn wij gespecialiseerd in alle soorten sierbestrating en natuursteen. Daarnaast kunnen wij zand, grind, blokhutten, tuinverlichting en beplantingselementen leveren.

Adres: Ambachtsweg 4, 9645LV Veendam
Telefoonnummer: 0598-631199
Stad: Veendam
Route: Ambachtsweg 4
Postcode: 9645LV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Bestrating Veendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SteenGigant SteenGigant 19 meter Als hovenier halen wij hier nu al bijna 3 jaar onze materialen weg. Altijd snelle lev...
Kijlstra Bestrating Kijlstra Bestrating 3 km Als verhandelaar ben ik zéér tevreden met de manier van werken van Kijlstra, + ze gew...
Recensies
Onlangs een partij stenen besteld bij dit bedrijf en er bleken veel stenen stuk en hoekje er vanaf. De eigenaar houdt het op de steensoort getrommeld maar er zijn echt grote hoeken af en ook veel grote beschadigingen aan. Ook de stratenmaker gaf aan dat het een slechte partij was die geleverd was. Geprobeerd te reclameren we kwamen nog wat te kort en hoopten op een korting ter compensatie maar de eigenaar kwam ons totaal niet tegemoet. Hij gaf aan dat de stenen mogelijk kapot zijn gevallen bij het uitkiepen van de kruiwagen. Echter zijn ze er met de hand uitgehaald. Je krijgt volledig nul op het rekest. Zit je mooi met je nieuwe terras waar je zo naar uit hebt gekeken.... En geen poot om op te staan. Kortom: geen goede ervaring en geen aanbeveling voor dit bedrijf hoe ze hiermee zijn omgegaan wat ons betreft.
2e hands partij stenen gekocht van 8cm dik, bij het eerste stuk leggen bleek dat de partij bestond voornamelijk uit 7 cm meer dan 80% en wat 8 cm door elkaar. Dit legt natuurlijk een stuk lastiger dan 1 dikte. Bedrijf gebeld en het kon niet want hij had de partij zelf 35 jaar geleden gelegd in Winschoten. De heer Buurke is ook zonder afspraak en toestemming op ons terrein geweest wat ik absoluut niet vind kunnen. Ze reageren verder ook niet meer op mail en laten het gewoon doodbloeden. Bij navraag in mijn directe omgeving bleken meerdere mensen deze onprettige en onprofessionele houding van Buurke te herkennen dus wees wijs en koop je stenen ergens anders!
3 x langs geweest, eerste keer niemand aanwezig. Telefonisch contact gezocht. Afspraak gemaakt voor een offerte. Na een paar weken keurig een offerte ontvangen. Terug gegaan voor overleg, de meneer die aanwezig was wist de nieuwe prijzen niet, of we op een andere dag terug konden komen. 3e x langs geweest, gewacht, rond gekeken, gewacht. Meneer bleef achter zijn pc zitten. Er komt geen 4e x.
Zeer tevreden over de professionele uitvoering van het verwijderen en afvoeren van 45 meter coniferen, uitgraven fundering aanbouw, aan en afvoer van grond en het leggen van 300m2 straatwerk en keramische tegels. Door te beschikken over het juiste materiaal zoals graafmachine, shovelgroot en kleine uitvoering, vrachtwagen met grond en afvalbakken en vakkundig en flexibel personeel, zijn we zeer tevreden over de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd en het uiteindelijke resultaat.
We hebben goede ervaringen met buurke bv goede service en we zijn enorm dankbaar voor de verlengde diensten en snelle levering onze tuin ziet er weer mooi uit en een ruim assortiment nogmaals hartelijke dank groetjes van eddy en christien
Goed bedrijf met snelle leveringen. Ook de overkapping was netjes afgeleverd.
Altijd goede service en de prijzen zijn top!
Kom regelmatig bij dit bedrijf wordt altijd snel en vakkundig geholpen
Goed bedrijf met vakmensen . Zeker een aanrader
Goed geholpen, vriendelijke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid