facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurderij Woeste Westen

Buurderij Woeste Westen

Info

Amsterdamse 'foodspot' waar lokale boeren hun ambachtelijke producten direct verkopen aan inwoners van Amsterdam. Alles uit de regio en veelal biologisch!



"[email protected] je lekker met zand en water spelen, op een vlot varen, waterdiertjes vangen, spelen in een stromende beek, door riet en bosjes struinen of gewoon stilletjes van de natuur genieten? Het kan hier allemaal!Vrij spelen:Kinderen tot en met 13 jaar kunnen bij ons gratis ravotten. Het gebied is altijd toegankelijk. Elke dag zijn er speeltuinbeheerders aanwezig.Er is dan de mogelijkheid om in ons gebouwtje koffie, thee, sappen en versnaperingen te kopen en om bij slecht weer te kunnen schuilen. Er is een terras voor ouders. Het Woeste Westen is ook een ideale plek voor verjaardagsfeestjes, natuur- en milieueducatie, BSO en schoolreisjes.Voor echte avonturiers die niet bang zijn om vies te worden!"
Adres: Overbrakerpad 3, 1014 AZ Amsterdam Centrum, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Amsterdam Centrum
Route: Overbrakerpad 3
Postcode: 1014 AZ



op zoek naar gerelateerd: Boeren en Buren Amsterdam, Boeren en Buren app, Boeren en Buren Den Bosch, Boeren en Buren aanmelden, Van boer naar Buur Friesland, Boerenvoorburen, Boer en Buurt
Recensies
Leuke natuur speelplaats voor kinderen. Kan hier gemakkelijk een aantal uurtjes doorbrengen. Ze kunnen hier zwemmen en op onderzoek naar waterdiertjes met een schepnet die je kan huren. Er is tevens een wc aanwezig. Leuke speelplekken zoals een kabelbaan of een vlot. Er is een klein restaurantje voor drinken en eten te halen. Entree is gratis en er staat wel een donatie pot waar we iets in hebben gegooid bij het weggaan. Ook een lekker ijsje gehaald : Parkeren kan voor slechts 10 of 20 eurocent per dag!
Lekker buiten ravotten, echt avontuur voor alle kinderen.
Helemaal top voor de kids. Zwemdiploma is wel nodig. Vanaf jaar of 8-9 kunnen de kids heerlijk zelfstandig ravotten
Echt onwijs gaaf. Ongeacht het weer is het altijd een feest bij het woeste westen. Vooral bij de avonturen club en de avonturen werkweek wordt er volop genoten door de kinderen stiekem ook door de ouders. Ik ben zo blij dat ik deze plek heb mogen ontdekken, en vind het echt geweldig om te zien hoe de mensen dit zo mooi draaiende houden. Ook voor je leukste kinderfeestjes kan je hier terecht en nog betaalbaar ook nog. Veel speelplezier bij het woeste westen!
Superfijne plek om met kids heen te gaan en te genieten van de natuur en marshmallows te roosteren. Hou wel rekening met natte voeten.
Super coole plek ,groene natuur en frisse lucht ,ik raad je aan om ervoor te gaan met je kinderen
Beste plaats ooit vooral het moeras gedeelte
Hele gezellige speeltuin voor kinderen. Ze kunnen er lekker vies worden. Je kunt er ook verjaardagsfeestjes geven of een broodje roosteren boven het kampvuur. Fijn zo'n vrijplaats voor kinderen.
Hele leuke optie om dichtbij even uit de stad te zijn met de kinderen
Fijne avontuurlijke speeltuin. Vriendelijk personeel en de beste kinderfeestjes! Ivm het vele water minder geschikt om kleinere kinderen alleen te laten verkennen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid