facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buunk-Metze Hoveniers

Adres: Middenweg 395 , Amsterdam 1098 AV, NL
Telefoonnummer: 020 463 4020
Stad: Amsterdam
Route: Middenweg 395
Postcode: 1098 AV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JardinArt JardinArt 4 km
FueraDentro FueraDentro 4 km Staat nu een jaar in de tuin, ziet er als nieuw uit. Prijzig maar zeer hoge kwaliteit...
Webzin Webzin 5 km
Fabian Fabian 10 km Een gezellig en knus restaurantje in het bruisende centrum van Amsterdam. Vriendelijk...
Recensies
Snel en goed geholpen door Guido. Lange en aardige vent, niet te missen
Incapabele en asociale mensen. Komen afspraken niet na. Medewerkers kwamen te laat of helemaal niet opdagen terwijl er een halve dag stond ingepland. Er werden mensen gestuurd die geen loodgieter waren en geen idee hadden wat ze moesten doen plus geen apparatuur bij zich hadden. Na 5 afspraken in 2 maanden tijd had nog steeds niemand ontdekt waar de rioollucht vandaan kwam. Nooit een verslag ontvangen van de werkzaamheden en bevindingen, terwijl we hier keer op keer om vroegen. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Als je kritiek hebt, krijg je meteen een grote bek. Uiteindelijk andere loodgieter ingeschakeld en binnen één dag van ons probleem af. Buunk stuurt 3 maanden later nog even een factuur waarvan de uren totaal niet kloppen met de werkelijke uren en afspraken die zijn gemaakt.. zonder enige specificatie of afgetekende werkbriefjes. Dreigen meteen met incassobureau.. Gajes van de richel.
Riool verstopt afvoer liep niet meer door, Buunk gebeld en de volgende dag al netjes op tijd voor de deur. Vriendelijk man, nam de tijd om te vragen en uit te zoeken wat het probleem is en daarna heel snel en vakkundig opgelost. Ontzettend blij met de snelle en goede service!
Doorgestuurd door een oud collega, Telefooncentrale geweldig en aardig. Slechte service van Buunk zelf. Waren zelf weinig aanwezig en kon dus geen inhoudelijke informatie krijgen. In 4 weken 2x langs gekomen en was mijn zakelijke toilet nog niet gemaakt en moest er een bestelling geplaatst worden wat nog 2 weken ging duren. Het enige wat overbleef was een verwoest toilet, kapot tegelwerk wat niet nodig was en geen respons op mijn mails. Erg jammer....
Hemelwaterafvoer in de garage was verstopt. 'sochtends gebeld en 'smiddags was het opgelost: eerst met de camera er in, vervolgens een spiraal er doorheen trekken en daarna doorspoelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid