facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buuffie's

Buuffie's

Info

Buuffie's Proeflokaal is de plek in het hart van Heino voor een kop koffie, borrel en bite, lunch of diner. In de zomer ijs! Voor elke doelgroep.
WELKOM!

Geschiedenis

Op 4 april start Buuffie's Proeflokaal als buurvrouw van de nieuwe Albert Heijn(o) in het hart van het prachtige Sallandse dorp, Heino. Dit unieke Retail Horeca concept, zal met het comfort van nu maar met knipoog naar de vroegere grutter plaatst bieden binnen en buiten aan circa 110 gasten. Bij Buuffie's Proeflokaal geniet u van versnaperingen die het boodschappen doen nóg aangenamer maken. Bent u onderweg voor werk of vrije tijd? Ook dan is Buuffie's Proeflokaal the place to be! Vliegt de tijd en wilt u toch iets gezonds eten? Kies dan voor het 'To Go' gedeelte om wat lekkers uit het vuistje mee te nemen. Voor veel gerechten gebruikt Buuffie's Proeflokaal de bekende glossy Allerhande. Buuffie's Proeflokaal is de plek voor een kop koffie, borrel en bite, lunch of diner. Alleen of samen, met kinderen of zakenpartner.

Adres: Marktplein 4 , Heino 8141 AG, NL
Telefoonnummer: 0572 395 766
ln.eiffuub@ofni
Stad: Heino
Route: Marktplein 4
Postcode: 8141 AG


Openingstijden

Dinsdag: 09:30-20:00
Woensdag: 09:30-21:00
Donderdag: 09:30-22:00
Vrijdag: 09:30-22:00
Zaterdag: 09:30-22:00
Zondag: 11:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: buuffies betekenis, ah restaurantactie buuffies, buuffies ijssalon, menukaart buuffies heino, buuffies heino high tea, buuffie's proeflokaal openingstijden, buuffies heino openingstijden, buuffies menu
Recensies
Je kunt er heerlijk lunchen. De mosterdsoep is een aanrader. Heel netjes op gemaakt. Vanaf Pasen tot september verkopen ze er ook ijs. Er is keus uit 24 smaken. Van september tot Pasen is de Bodega open. High tea op afspraak. En er wordt rekening gehouden met allergieën zoals gevoeligheid voor gluten.
Lopen 4x keer langs je heen en nemen geen bestelling op. Staan vervolgens te kleppen met elkaar. Niks besteld, weggelopen.
Fijn terras op lekker druk punt. Altijd wat te zien. Heerlijke snelle hap gegeten. Mooie bierkaart.
Lekker op het terras gezeten, lekker gegeten en een prima glas wijn erbij. Prima verzorgd!
Lekker gegeten en gedronken. De vis maaltijdsalade was rijkelijk gevuld met zalm, tonijnsalade, maar vond maar drie garnalen. Jammer, want die waren heerlijk. Lief personeel dat vrolijk met je kletst.
Heerlijk biefstukkie gegeten, m'n vriendin de tagliatelle die ook heerlijk was
Hele vlotte bediening. Eten stond snel op tafel en prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid