facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Butiq - optiek met stijl

Butiq - optiek met stijl

Info

Wij zorgen dat jij de wereld scherp ziet. Maar ook dat de wereld jóu beter ziet: een nieuwe kijk op jouw look.

Geschiedenis

Butiq is een nieuwe en eigentijdse optiekzaak gespecialiseerd in persoonlijke kijkprofielen voor brillen, contactlenzen en zonnebrillen. Wij bieden onze klanten naast een nauwkeurige oogmeting ook een persoonlijk kleurconsult. Zo kunnen wij na de oogmeting een perfecte bril uitzoeken, helemaal in stijl. Wilt u meer weten? Stuur ons een PB of bel gerust!

Adres: Poststraat 10, 9679 AA Scheemda
Telefoonnummer: 0597820999
Stad: Scheemda
Route: Poststraat 10
Postcode: 9679 AA


Recensies
Na veel problemen met mijn glazen voor het goed kunnen zien.heb ik nu een bril waar het kijken een plezier mee is . En de monturen zijn echt leuk. En de opticien echt kundig.hij neemt echt de tijd om de ogen goed door te meten.
Een goede brillenwinkel
Prachtige collectie van unieke brillen en een uitstekende service. Altijd vriendelijk en behulpzaam met een luisterend oor voor de klant. Echt een aanrader voor wie net even iets anders wil dan de standaard bril.
Prachtige zaak en heel vriendelijk personeel. Ze nemen alle tijd voor je. Zeer tevreden!
Zeer goede zaak je word gelijk geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid