facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Butiki Massage en Beweging

Butiki Massage en Beweging

Info

Welkom bij Butiki Massage en Beweging. In de Butiki praktijk verzorg ik intuïtieve massage sessies al dan niet gecombineerd met bewegingsoefeningen.

Geschiedenis

Bij Butiki kun je terecht voor een intuïtieve massage of juist een diepe weefsel- massage, mogelijk gecombineerd met bewegings- en ademhalingsoefeningen. In mijn massages en oefeningen staat lichaamsbewustzijn centraal. Omdat ik tijdens de massage uitleg wat ik doe en wat ik aantref, ontstaat er na een aantal sessies een beter lichaamsbewustzijn. Op basis daarvan kunnen we samen tot een optimaal bewegingsadvies komen. Bij de bewegingsoefeningen kunnen we gebruik maken van hulpmiddelen zoals de Yoga-Swing waardoor werkelijk alle spieren, gewrichten en de ruggengraat volledig aan bod komen. Uiteraard staan ons tevens een aantal bewegingstoestellen ter beschikking en behoort een hot stone massage ook tot de mogelijkheden.
Deze geïntegreerde werkwijze zorgt voor een volledig op elkaar afgestemde behandeling. Begin eerst eens met een massage.



"Massagepraktijk Loenen voor Sport - en Ontspanningsmassage"
Adres: Kerklaan 34, 3632 AL Loenen, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0620616154
Stad: Loenen
Route: Kerklaan 34
Postcode: 3632 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MassageLoenen.nl MassageLoenen.nl 2 km Heb je het even druk op je werk? Wil je even je verhaal kwijt en lekker ontspannen? M...
Jara Layla Jara Layla 70 km Gatekeeper
Recensies
Echt genoten van deze massage. Super aardige vrouw en een duidelijke uitleg vooraf. Zeker voor herhaling vatbaar
Genoten van een heerlijke, ontspannende massage.
Nette verzorgde praktijk, met hartelijk ontvangst. Zeer goede en uitgebreide uitleg vooraf en goede intake over eventuele aandachtspunten. Heerlijke massage met cupping gehad. Ik ga zeker terug.
Praktijk is netjes verzorgd, je wordt hartelijk ontvangen. Voor mij was het de eerste keer, ik had een ontsoaningsmassage geboekt en alles werd uitgebreid uitgelegd.. Masseur nam uitgebreid de tijd voor me en ik heb heerlijk genoten.. Zeker een aanrader..
Vakkundig en vriendelijk. De perfecte combinatie zou ik zeggen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid