facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Businesspoint Dongen

Businesspoint Dongen

Info

BusinessPoint Dongen, het bedrijvencentrum van Dongen voor werken en flexwerken!

Geschiedenis

Kantoor- en praktijkruimte, 24/7 flexplek, postadres/virtueel kantoor.

Creativiteit, efficiency en effectiviteit zijn kernbegrippen waar we in de dagelijkse praktijk niet aan ontkomen. Deze kernbegrippen sluiten naadloos aan op de faciliteiten voor professioneel en flexibel werken en vergaderen vanuit Noord Brabant. Het BusinessPoint is gelegen aan rand van Dongen, 5 minuten vanaf de A27 en 10 minuten vanaf de A59. Uw komst in het BusinessPoint brengt u in de landelijke omgeving van Dongen.



"BusinessPoint Dongen is dé locatie voor werken, vergaderen, trainen, flexwerken en virtueel kantoor. Onze vergader- en trainingslocatie in Brabant is van alle gemakken voorzien. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Vanuit onze eigen keuken bieden wij lunch en diner.BusinessPoint is gelegen op minder dan 30 minuten reisafstand van Tilburg, Breda en Oosterhout.Wilt u een bijzondere en unieke vergader- of trainingsruimte huren? Vraag een vrijblijvende offerte op via onze website."
Adres: Lage Ham 190-192, 5102 AE Dongen
Telefoonnummer: 0162-769081
Stad: Dongen
Route: Lage Ham 190-192
Postcode: 5102 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BedrijvenPartners BedrijvenPartners 0 meter BedrijvenPartners - advisering & interim professionals
Zelf Boekhouden Online Zelf Boekhouden Online 0 meter Wij helpen iedere ondernemer zelfstandig de boekhouding te doen. Jij kunt het zelf!!
ZZP Boekhouder Online ZZP Boekhouder Online 0 meter Bij ons kun je de gehele boekhouding uitbesteden en weet je van tevoren wat je ervoor...
Hermen Kanters Projectregie Hermen Kanters Projectregie 1 km Bouwmanagement en begeleiding
Ambiance Trainingen Ambiance Trainingen 2 km Ambiance training & advies helpt (startende) ondernemers met hun marketingstrategie, ...
TeeuwenGroep TeeuwenGroep 2 km "Indien je lang genoeg achter de kudde aanloopt, kom je vanzelf in de stront terecht"...
Dutchem Dutchem 2 km dutchEM adviseert en ondersteunt bedrijven op het gebied van projectmanagement, busin...
Cloud Europe NL Cloud Europe NL 3 km Customer friendly, and EMEA branch for the iSlide Network Corporation. Vertaald door...
Tact letselschade-juridisch advies-coaching Tact letselschade-juridisch advies-coaching 58 km Tact letselschade-juridisch advies-coaching / www.tactdongen.nl
Recensies
In de vakantietijd thuiswerken, ik vind het een opgave met tieners die thuis rondhangen. Daarom boekte ik afgelopen week een flexdag bij Business Point. Ik werd heel hartelijk ontvangen. Heb die dag heerlijk gewerkt, zonder afleiding. En met heel goede koffie! Ik ga hier zeker nog eens gebruik van maken!
Tijdens het reserveringsproces, in mijn geval via Whatsapp, een zeer vriendelijk en laagdrempelig contact met de eigenaar Sjors. Duidelijke informatie ontvangen over alle mogelijkheden. Zeer welkom ontvangen op de dag zelf met heldere uitleg over de flex- werkplek en eet-drink mogelijkheden. De werkplek zelf voldeed aan alle wensen en het horecagedeelte gaf mij een huiselijk gevoel. Ik heb deze dag prima en efficiënt kunnen werken. Hgr. Rosa
Goede service en lekker eten. Er hangt een prettige werksfeer en er wordt bij het eten goed rekening gehouden met intoleranties.
Van een heerlijke Nieuwjaars lunch genoten met ons team. Super goed verzorgd met oprechte aandacht en veel liefde in het eten. Een echte aanrader!
Een prima locatie om te werken, als je zoals ik, pubers hebt afgezet bij de Efteling. Het is ca 13 minuten rijden om er te komen. Mooie, schone en rustige flex-plekken, met goede lunch voorziening. Je kan koffie en thee pakken en er is een goede internet verbinding.
Ik werk sinds april 2022 bij Businesspoint Dongen en ik maak gebruik van een flexibele werkplek. Er is altijd meer dan genoeg plek en ik kan hier in alle rust werken.
Studiedag gehad bij business point, super verzorgde locatie, ook genoten van de geweldige lunch die je daar kunt bestellen. Na de studiedag genoten van een heerlijk ontspannen borrel en aansluitend genoten van een heerlijke Pokebowl, een echte aanrader. Dank je wel voor de super service, hoop er zeker nog een keer terug te komen.
Via de website is het heel eenvoudig om een ruimte te reserveren. De locatie is goed bereikbaar en heeft een prettige, sfeervolle uitstraling. De eigenaar is zeer gastvrij. Absolute aanrader voor eenmalig of periodiek gebruik.
Pubers afgezet in de Efteling en naar deze fijne werkplek gegaan. Vriendelijke gastheer, lekkere lunch en super wifi! Rustife werkplek waar ik een productieve dag heb gehad. Aanrader!!!
Prima studiedag gehad op een toplocatie met het team Werken & Leren van GgzBreburg. Alles was tot in de puntjes verzorgd, uitstekende faciliteiten. Ook de lunch, de borrel aan het einde van de dag en de Poke Bowls lieten niets te wensen over.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid