facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Businessconnect BV

Businessconnect BV

Info

BusinessConnect is een internet service provider welke sinds 1999 garant staat voor uw online aanwezigheid; uw verbindingen of uw cloud-omgeving.

Adres: Hofdreef 42/B, 4881 DR Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 00 31 76 598 7777
Stad: Zundert
Route: Hofdreef 42/B
Postcode: 4881 DR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: NEC Business ConneCT
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PCHosting PCHosting 2 km Binnenkort meer nieuws
Recensies
Verleden week problemen gekregen met de site. Gehackt enzo ... Maar na het terug zetten van een een backup door businessConnect, en veelvuldig heen en weer gemail, ook gewoon savonds en in het weekend, was de site weer in de lucht voor het begin van het nieuwe seizoen. Bedankt Eddy. En nogmaals BusinessConnect was ook savond en in het weekend bereikbaar echt top.
Service staat bij BusinessConnect in een hoog vaandel, dat heb ik afgelopen dagen zeer goed ondervonden. Bij de verhuizing van ons complete webdomein zeer goed verzorgt en ook het instellen van de NAS systemen was geen enkele moeite. Aandacht voor de klant en zeer service gericht, waar vindt je dat nog.... Bij BusinessConnect. Bedankt Eddy !!
Echt goede hosting!
Snelle support die adequaat reageert in geval van problemen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid