facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Businesscoach - Grip op Bedrijfsgroei

Businesscoach - Grip op Bedrijfsgroei

Info

Bedrijfsgroei gaat verder dan marketingtrucjes inzetten. Wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. > www.gripopbedrijfsgroei.nl

Geschiedenis

Verlies je door jouw snelgroeiend bedrijf de controle en loop je jezelf regelmatig voorbij? Je agenda staat bomvol. Hierdoor loop je permanent achter de feiten aan en worden niet belangrijke dingen uiteindelijk belangrijk.

Je hebt zo hard gewerkt om in deze ondernemersfase te komen en de angst schiet je bijna om je hart als je een nieuwe aanvraag krijgt. De gedachte schiet door je hoofd “Waar moet ik deze klant nu laten, ik heb nog niet eens genoeg tijd om een mailtje te sturen om aan te geven wat mijn mogelijkheden zijn."

Je hebt 2 mogelijkheden. Jezelf over de kop werken door iedere minuut aan de slag te zijn om alles weg te werken. Of bepaalde zaken uitbesteden. Alleen vind je het moeilijk om zaken los te laten.

Hoe zou het voor je zijn als jouw ambitieus plan werkelijkheid wordt? Een volledig succesvol bedrijf dat loopt als een trein, schaalbaar is en dat je meer omzet, plezier en vervulling geeft? En dat je daarnaast ook nog een leven overhoudt?

Als businesscoach heb ik 1x per week ruimte in mijn agenda voor een GRATIS NEXT LEVEL SESSIES van 30 minuten om met jou mee te kijken naar jouw mogelijkheden.

Wil jij een geoliede geldmachine waardoor je nooit achter de feiten aanloopt in je bedrijf? Waarbij jij relaxt het complete systeem runt/aanstuurt en omzet door krijgt? En... wil je dat je daarnaast ook nog een privé-leven hebt?

Dit slimme ondernemersplan is natuurlijk fantastisch en heel eenvoudig om op te zetten! Alleen HOE ga je het in werking zetten? Met al het dagelijkse werk dat jouw tijd opslurpt? En een overvolle to-do list met daarop zaken waardoor de moed voor verandering je al in de schoenen zakt.

Vraag snel 1 van de 4 sessies aan als je er aan toe bent om verandering aan te brengen! Stuur mij een berichtje via [email protected] en ik vertel je jouw mogelijkheden!

Elkaar verder leren kennen via social media? - Zoek mij op bij de andere kanalen. Het lijkt mij super leuk om daar ook een verbinding te maken. Je kunt mij ook bereiken via [email protected] of (0)78 763 0676.



"Businesscoach uit de Hoeksche Waard Groeien met je bedrijf? Bereid jezelf & je bedrijf voor Ik zorg voor grip op marketing & sales Bouw jouw online businessVol energie start je om je aanbod online te verkopen. Oké, het opzetten van de online marketing campagne is ingewikkeld en kost tijd, maar je hebt er hoge verwachtingen van. Dit is dé manier om eenvoudig online geld te verdienen.Realiteit: je verkoop valt tegen. Ontzettend tegen.Waar is het mis gegaan?Samen eens testen waar je vastloopt of onderzoeken waar je marketingmachine niet doet wat het hoort te doen, namelijk geld verdienen?"
Adres: Kerkstraat 60, 3291 AM Strijen
Telefoonnummer: 078 - 673 07 61
Stad: Strijen
Route: Kerkstraat 60
Postcode: 3291 AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Horse ABC instructie & training Horse ABC instructie & training 110 meter In 2017 heb ik het diploma Basic Trainer & Instructor (NCSAH, KNHS erkend) behaald. D...
Recensies
De aanleiding voor mij om bij Daniëlle een tekentafelsessie te doen, was om dat ik vooral veel deed in mijn marketing, maar zonder duidelijke opbouw en richting. Weer een workshop, nog een ebook. Toen ik Daniëlle leerde kennen werd ze al met een “hoge kwaliteit zij is zo goed!” aangekondigd. Ik was benieuwd, maar mijn verwachtingen zijn dubbel en dwars overtroffen. Niet alleen heeft ze een briljante basis om de marketing van je bedrijf neer te zetten. Ze is ook nog eens een heerlijk persoon die het beste in je naar boven haalt. Heel fijn om met haar samen te werken. En dat wat ingewikkeld is, weer eenvoudig en overzichtelijk maakt. Het was voor mij precies wat ik nodig had.
Danielle is het beste wat mij en mijn bedrijf ooit is overkomen. Ze is mijn rechterhand, sparringspartner en motivator. Het is ontzettend fijn werken met Danielle. Zoek je iemand die echt met je meedenkt om je bedrijf beter op de kaart te zetten, dan is Danielle de go-to person.
Voordat ik bij Danielle kwam was ik al een tijdje bezig om bepaalde aspecten van mijn bedrijf helder te krijgen. Telkens weer stagneerde ik. Op een bepaald moment, ze was bij mij op bezoek, pakt ze mijn hand en 'vraagt maar waar loopt het toch vast?' Ik kijk haar aan en voel de emotie naar boven komen. We hebben de laptop erbij gepakt en binnen no time stonden de teksten, waar ik al weken tegen aan hikte, op de website! Daniëlle geeft je inzicht in je diepste zelf en vervolgens begeleid ze je daarmee naar je gewenste doel. Een verademing! Teksten vliegen mijn pen uit en klanten weten me te vinden! Een hele fijne, betrokken business coach!
Ik merkte dat ik vastliep in mn bedrijf, ik wilde van alles en het lukte me maar niet om helder te krijgen wat de eerste stap was om te gaan doen. Samen hebben we in het traject helder gemaakt hoe mijn bedrijf er over een paar jaar uit zou moeten zien en zo werden de stappen om te nemen heel logisch. Naast een flink stuk samen doen werkten we ook aan de obstakels die er waren en dingen die in de weg zaten. Het resultaat is een duidelijke weg die ik nu stap voor stap aan het uitvoeren ben. De eerste resultaten zijn ook al zichtbaar. Het treintje dat ik samen met Danielle heb bedacht werkt, de eerste mensen gaan van mijn weggever naar mijn kassakoopje zo naar het vervolgaanbod. Daarmee komt er een stukje inkomen binnen terwijl ik het werk er niet meer voor hoef te doen. Ik maakte dit immers al eerder. Uiteraard doe ik nog steeds mijn gewone marketing en dat geeft nu extra effect en inkomsten. Dat is zo gaaf om te zien! Dank je wel Danielle voor je hulp, je support en je ondersteuning. Het heeft me flink wat stappen verder gebracht.
Na 18,5 loondienst, ondernemer bij mijn eigen bedrijf 'Beleef je Karakter', was het op het moment van de Doorbreeksessie van Grip op Bedrijfsgroei nog wat zoeken naar mijn eigen succesformule. Op het moment van het gesprek had ik bv. bijna mijn payoff, die nog niet goed genoeg was voor mijn eigen standaard. Specifiek blij werd ik bij de Doorbreeksessie , vanwege de korte termijn waarop het gesprek kon plaatsvinden, de directe aanpak en het meedenken van Daniëlle, zodat mijn eigen creativiteit weer nieuwe input en een boost kreeg.
Daniëlle heeft me in 4 maanden tijd een enorme slag laten maken in professionalisering van mijn online bedrijf. Zowel in mindset als in processen en het bijhouden en analyseren en interpreteren van de cijfers. Ze heeft me geholpen met de follow up, met sales, met teksten, m'n website. Teveel om op te noemen. Daniëlle is een supercoach!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid