facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Business School Netherlands

Info

Business School Netherlands, the Action Learning business school, University of Applied Sciences offering MBA, DBA and management programmes.

Geschiedenis

As a Dutch University of Applied Sciences we have been active in the development of business professionals since 1988. We continue to expand our provision of Action Learning MBA and Management Programmes beyond the boundaries of the Netherlands.



"Business School Nederland, een erkende University of Applied Sciences met 8 nationale en internationale accreditaties en erkenningen. Opgericht in 1988, één van de oudste aanbieders van MBA’s en de eerste die Nederlandstalige MBA’s aanbood. Onze MBA opleidingen onderscheiden zich door de combinatie van praktijkgerichtheid, het gebruik van de Nederlandse taal, maatwerk-coaching en docenten met expertise en ervaring in de praktijk.Business School Nederland is een pionier in het toepassen van Action Learning in de MBA-opleidingen. Deze leermethode zorgt ervoor dat het geleerde beklijft omdat het direct wordt getest en toegepast in de praktijk. Hierdoor kun je zowel voor jezelf als voor je organisatie echt het verschil maken."
Adres: Herenstraat 25, 4116 BK Buren (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)344 57 90 30
Stad: Buren
Route: Herenstraat 25
Postcode: 4116 BK



op zoek naar gerelateerd: Wat is een business School, Business School Rotterdam, Business School Netherlands Accreditation, IVA Business School, Business School Nederland Ranking, Amsterdam Business School, International action learning mba, Business School Notenboom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kampwinkel / Klompebar De Kampwinkel / Klompebar 174 km Bier, vertier en een hoop plezier
Recensies
Toen ik een MBA opleiding wilde gaan volgen heb ik aantal opleidingsinstituten bezocht. Uiteindelijk heb ik gekozen voor BSN, ondermeer vanwege hun Action Learning methode waarin je theorie kan toepassen in je eigen praktijk. Mijn opleiding bij BSN heeft mij veel gebracht; niet alleen heb ik veel kennis opgedaan, ik heb ook geleerd om vraagstukken op een bepaalde manier te benaderen. Waar de kennis zorgt voor fundament en zelfvertrouwen, levert de manier van benaderen volgens de Action Learning methode blijvende waarde op. Onlangs werkte ik op een project samen met een andere oud-student van BSN en juist in dit soort omstandigheden merk je hoe waardevol de opleiding is. Door de kennis en ervaring die je deelt kun je heel plezierig en effectief samenwerken. Ik kan de opleiding van harte aanbevelen.
BSN is een inspirerende leeromgeving in het pittoreske Buren. De open sfeer die binnen de school hangt maakt het voor mij een fijne omgeving. De school bezit een brede portfolio van profesionals uit het bedrijfsleven die ingezet worden voor de collegedagen. Dit leidt iedere keer tot vernieuwde inzichten en levert mooie gesprekken op.
Leuke school, met veel plezier gestudeerd en mijn MBA behaald
Altijd weer plezierig om naar terug te keren, dit keer in de rol van voorzitter van een viva voce.
Vertaald door Google Beste Action Learning Business School. Origineel Best Action learning Business School .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid