facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Business Coach Lisette Brattinga

Business Coach Lisette Brattinga

Info

Online Business Coach voor ondernemers - Professionele coaching en praktische hulp om jouw bedrijf op te starten of uit te breiden. Volg het online coachingsprogramma "Succesvol Starten" met 10 praktische stappen of volg een gratis online training.

Geschiedenis

Online business coaching voor ondernemers in Nederland en waar ook ter wereld



"Ondernemen is net een lange reis, één groot avontuur. Je wilt ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Je hebt zoveel in huis. Hoe bereik je die groei? Begin je met je visie, doel en strategie of juist met jezelf als ondernemer?Vlieg het eens verfrissend aan met business coaching. We gaan op het mooiste avontuur ever in jouw business. De combinatie van jouw business, jouw schatkist en persoonlijkheid levert goud op. Op je bankrekening en in jezelf. Dat is zeker. We gaan voor goud.Ga mee op avontuur in je business & in jezelf. Ik geloof dat alles mogelijk is. Ik help je graag als business coach & partner met een snelle business diagnose of duurzame groei naar meer geld, impact en plezier.Zullen we even bellen?"
Adres:
Telefoonnummer: +31641149720
Stad: Kockengen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Isabel Veenis - Burn-out Coaching en Counseling Isabel Veenis - Burn-out Coaching en Counsel... 72 meter Integratieve Coaching | Counseling - Een activerende en resultaatgerichte aanpak voor...
Body Positive Living Body Positive Living 649 meter Stop je gedoe met eten en sluit vrede met je lijf. Coaching in body positivity en int...
Recensies
Het traject met Lisette was precies wat ik nodig had om mijn bedrijf een andere richting op te laten gaan. Haar online programma vormt een compleet geheel wat jou en je bedrijf goed in kaart brengt, inclusief de onderlaag. Lisette zelf is energiek, professioneel en heeft veel kennis van zaken. Wat mij al snel over de streep trok tijdens onze kennismaking is dat ze je niet vertelt wat je wil, maar wat je moet horen. Dat kan ik erg waarderen. Ook hanteert Lisette geen ´one size fits all´ aanpak. Er wordt je niets opgelegd. In plaats daarvan onderzoekt ze samen met jou wat nu echt bij JOU en je bedrijf past. Al met al heeft Lisette me veel ruimte gegeven in dit traject, ook toen dingen anders liepen dan verwacht, en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Als je een goede businesscoach zoekt die weet waar ze het over heeft en die echt met je meekijkt en meeloopt, dan beveel ik Lisette van harte aan!
Lisette heeft mij begeleidt in het professioneel positioneren van mijn bedrijf. Wat een enthousiasme, energie en vertrouwen geeft Lisette. Ook de "live" dagen waren super interessant en ik ben zeker verder gekomen. Lisette heeft mij inzicht gegeven, structuur, maar ook geconfronteerd en de nodige duwtjes in mijn rug. Kortom: dikke aanrader!
Een hele inspirerende training mogen volgen van Lisette. Lisette is enthousiast, zeer deskundig en energiek. Vol nieuwe ideeën uit de training gekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid