facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Business Centrum Huizen

Info

Business Centrum Huizen biedt die werkplek 3.0, waarbij flexibiliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid de keywords zijn.

Geschiedenis

De maatschappij verandert snel. De werkplek verandert mee. Business Centrum Huizen biedt die werkplek 3.0, waarbij flexibiliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid de keywords zijn.

Die visie en uitvoering hebben ertoe geleid dat Business Centrum Huizen een nominatie in de wacht heeft gesleept voor de Innovatieprijs 2016 van de gemeente Huizen. Deze onderscheiding geeft de initiatiefnemers de boost om de weg naar meer innovatie en duurzaamheid te continueren. Waarbij de focus gericht blijft op de huidige behoeftes van het mkb en de zzp-er.

Bij Business Centrum Huizen kun je flexibel huren, vanaf 1 maand en vanaf 30 m2. Of je nu op zoek bent naar een werkplek, kantoor-, praktijk- of vergaderruimte, wij hebben het in huis. Je kunt je nieuwe werkplek eventueel turnkey opgeleverd krijgen: meteen beginnen in jouw nieuwe, gemeubileerde, werkruimte, direct voorzien van supersnel internet.

Het pand aan de Huizermaatweg is grondig gerestyled en gerenoveerd, waarbij aandacht is geschonken aan alle denkbare, moderne en duurzame faciliteiten die jouw unieke werkplek 3.0 vereist. Steeds meer bedrijven en zelfstandige professionals hebben inmiddels de weg naar Business Centrum Huizen gevonden en zijn die ook ingeslagen.

Business Centrum Huizen heeft supersnel internet, gratis parkeergelegenheid voor fiets en auto, 24/7 beschikbaarheid, optimale bereikbaarheid, een business lounge, inpandige vergaderruimtes en biedt een inspirerende werkomgeving. Je vindt ons aan de Huizermaatweg 9-37 in Huizen, midden in ’t Gooi.



"De maatschappij verandert snel. De werkplek verandert mee. Business Centrum Huizen biedt die werkplek 3.0, waarbij flexibiliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid de keywords zijn."
Adres: Huizermaatweg 19, 1273 NA Huizen
Telefoonnummer: 0356228284
Stad: Huizen
Route: Huizermaatweg 19
Postcode: 1273 NA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vergaderen in het Gooi Vergaderen in het Gooi 3 km Prachtig lokatie om in een andere dan kantoor omgeving te vergaderen. Lunch was prima...
Recensies
Mooie locatie waar je prima kunt vergaderen en of andere bijeenkomsten kunt houden. Locatie is prima bereikbaar. Min puntje zijn de schaarse parkeerplekken.
Prima plek om te vergaderen. Gastvrij, echte hospitality. En natuurlijk alle technische voorzieningen
Gastvrij onthaal. Prima vergaderruimte
Goed voor vergaderingen
Mooie locatie
Fysiotherapeut
Vertaald door Google Bovenkant! Origineel Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid