facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bushpappa

Bushpappa

Info

Een uitdagend avontuur in het mooie Finland? Een avontuurlijk bedrijfsuitje? Een eens wat anders vrijgezellenfeest? kijk op de site of contactteer ons.

Geschiedenis

Welkom bij de Facebookpagina van Bushpappa. Wij organiseren trektochten en Bushcraft expedities voor iedereen die graag de natuur in gaat.



"Welkom bij onze Bushcraft & Survival webshop voor elke survival, outdoor en bushcraft liefhebber! Zoals je van een bushcraftende pappa zou verwachten, is er in onze webwinkel voor het hele gezin bushcraft en survival materiaal en uitrusting te vinden. Zoals zaklampen, waterfilters en outdoor pannen. Maar ook vele bushcraft en survival messen, slijpstenen, kun je kopen bij de bushcraftshop van Bushpappa. Of je nu met een storm aansteker of lucifers vuur wilt maken of liever met een firesteel aan de gang gaat. Of je nu al jaren diep de wildernis intrekt voor een lange survivaltocht of net komt kijken in de heerlijke wereld van het outdoor leven, in de bushcraftshop van Bushpappa vind je altijd precies wat je nodig hebt."
Adres: Westerhout 40, 2211 TR Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 31621912687
Stad: Noordwijkerhout
Route: Westerhout 40
Postcode: 2211 TR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VVV Noordwijkerhout VVV Noordwijkerhout 857 meter VVV Noordwijkerhout zet Noordwijkerhout op de wandel kaart www.vvvnoordwijkerhout.nl
Jachttotaal Reizen Jachttotaal Reizen 1 km Goed en vriendelijke mensen. Behulpzaam
The Travel Club, Konstanze Mulstegen The Travel Club, Konstanze Mulstegen 2 km Konstanze heeft meer dan 40 jaar ervaring. Zij regelt u reis van A tot Z. U hoeft all...
DFTrackdays.com DFTrackdays.com 2 km Ik was op basis van de recensies op een andere site bijna thuis gebleven ondanks dat ...
Recensies
Een dure fles 90 euro per ongeluk 2 x gehad eind december. Bestelde hem zelf, maar kreeg hem toevallig ook als cadeau. Toen ik erachter kwam was ik voor een paar weken niet in staat de fles te retourneren. Uiteindelijk heb ik de fles binnen een maand geretourneerd. Echter: Bushpappa hanteert een termijn van 14 dagen... Ook al hanteren de meeste shops een retourtermijn van een maand, en ook al heb ik de fles niet eens uit de verzenddoos gehaald =100% nog verkoopbaar, willen ze hem niet terugnemen. Na een beleefde reactie van mij met een nieuw verzoek, waarin ik ook aanbood om de extra verzendkosten op mij te nemen, niet eens meer een reactie gekregen. Radiostilte. Wat mij betreft kan je in zo'n geval best coulant zijn als webshop. Ik ben in ieder geval ontevreden en zit met een dure fles waar ik niks aan heb.
Bushpappa is echt een top bedrijf. Muggenspul besteld, binnen een dag in huis. Was helaas over de datum - maar met hun geweldige service, hebben ze het super opgelost. Hier kunnen andere webshops nog wat van leren. 5 sterren zijn verdiend!
Een fantastische bushcraftweek, midden in de Finse natuur. Ik volgde de advanced cursus. Goede aanvulling op eerdere opgedane kennis. kortom een top week.
Ik heb deelgenomen aan een Bushcraft basics week in Finland. Het was een geweldige ervaring! Rick is zeer ervaren in bushcraft en met een rasechte Fin als Mikko hebben we elke dag veel geleerd over de Finse wildernis. Tussen de leerrijke lessen kregen we ook genoeg vrijheid om van de stilte te genieten. Het was een gevarieerde week waar we leerde vuur maken, primitieve shelter maken, knopen leggen, koken op een kampvuur en nog veel meer. Het is een echte aanrader voor iedereen die kennis wilt maken met de Finse wildernis en natuur.
De webshop heeft goede producten voor redelijke prijzen, duidelijke communicatie en snelle levertijden. Dit jaar ook mee geweest op een bushcraft cursus in Finland, dit was makkelijk een van de leukste en meest leerzame weken, echt een aanrader!
Snelle en zeer klantvriendelijke service! Ik bestel hier zeker weer!
snel en duidelijk gepost. de volgende dag goed ontvangen. en recycling proef. karton zo dat het netjes bij het oud papier kan. uit stekend en kwaliteit s . bewust. verder geen negatieve reactie.
Verkoper is eerlijk en vriendelijk. Product werd goed verpakt, snel verzonden en het was in topstaat! Zeker een aanrader!
Bestelde in het weekend een bivakzak, op Dinsdag werd hij al bezorgd, de bivakzak was in nieuwstaat, ben er zeer blij mee , bedankt !
Super snelle levering gratis en zeer correct Zondag slaapzak besteld en dinsdag in huis top ga zo door
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid