facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buscamper Nederland

Buscamper Nederland

Info

Buscamper Nederland is Importeur van Pössl en Globecar, en dealer van Adria Buscampers.

Geschiedenis

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur



"Buscamper Nederland is exclusief dealer van Pössl, Globecar en dealer van Adria Buscampers. In onze royale showroom hebben wij een groot aanbod van zowel nieuwe als gebruikte Buscampers."
Adres: Pascalweg 24, 4104 BG Culemburg, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0345545760
Stad: Culemburg
Route: Pascalweg 24
Postcode: 4104 BG



op zoek naar gerelateerd: Kleine buscamper kopen occasion, Buscamper automaat, Buscamper 540 occasion, Buscamper occasion, Buscamper occasion Marktplaats, Buscamper Marktplaats, Buscamper huren, Pössl buscamper
Recensies
Zeker een aanrader voor wie geïnteresseerd is in een buscamper. Super vriendelijk en gastvrij ontvangen door Lars, lekker gemoedelijk, geen gladde praatjes en/of druk uitoefenen en er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen tot zelfs ruim na sluitingstijd. Dankjewel voor je hulp, geduld en excuses voor het oponthoud Lars.
Een week een Possl Roadstar 600 L gehuurd om te testen of deze camper wat voor ons is. Nou dat is die zeker! We hebben genoten van de indeling en vooral de lengte bedden. Ook de vele USB aansluitingen was super! De service bij ophalen en brengen is uitstekend. We kunnen Buscamper Nederland B.V. een ieder van harte aanbevelen. Fred en Willeke Blume
Verschillende keren wezen kijken en vragen gesteld. Robin heeft telkens goede adviezen gegeven en meermaals zaken uitgelegd. Uiteindelijk besloten om te kopen. Was een heel goed besluit. Ik had, in de weken erna toen ik op pad was, regelmatig vragen. Die vragen werden altijd weer heel vriendelijk beantwoord, ook al zat er weleens een domme vraag tussen ;-
Inmiddels hebben wij onze traditionele half integrale camper ingeruild voor een Buscamper: de Pössl 600L. Het leven met een camper bevalt ons wel, maar de wens om een kleinere camper aan te schaffen blijkt een prima keuze. Wat blijkt: de laadruimte is net zo veel door het aanwezig zijn van vernuftige opbergruimtes, het rijdt veel comfortabeler, geen gerammel of andere rijgeluiden, grotere bedden en i.p.v. een queensbed nu 2 royale lengtebedden, een bijzonder mooi toilet met wasbakje, een volledig afgesloten douchruimte zodat niet alles te hoeven worden schoongemaakt, 2 gaspitten met Piëzo-ontsteking met geïntegreerd een wasbak en een warm/koud kraantje en het interieur biedt een bijzonder hoge mate van afwerking. Door de zelfdragende carrosserie is de Buscamper veel stijver dan een camper met een ladderframe, waardoor je er veel soepeler mee rijdt. Wat heel belangrijk voor ons was: is dat onze Buscamper circa 2700kg weegt dus we blijven ruimschoots onder de wettelijk toegestane maximum belading van 3500kg. Bovendien kun je makkelijker parkeren in dorpjes en bij de supermarkt en ‘last but not least’ gebruiken wij de camper als 2e auto. Toen wij, ter oriëntatie, een bezoek brachten aan de firma Buscamper in Culemborg werden wij keurig netjes ontvangen. We keken onze ogen uit en wij konden kiezen uit meer dan 50 verschillende campers van verschillende bouwjaren, uitvoeringen, kleuren en prijsklassen. Keus genoeg. Al-met-al zijn wij dik tevreden met onze ‘jong gebruikte’ Buscamper.
Voor het eerst een camper gehuurd Pössl Summit 540, en wat vonden wij het spannend! Alle filmpjes meerdere keren bekeken, en dan voor het eerst gaan rijden! Het mooie weer in Nederland deed goed, en zo bezochten we veel provincies en minicampings. Wat hebben wij het leuk gehad, en wat makkelijk en comfortabel was het leven in de camper...jaaa we zijn verliefd geworden!! Enorm bedankt voor het mogen huren van deze mooie camper en de supergoede begeleiding vanuit jullie bedrijf, zeker tot volgend jaar!
Vriendelijke ontvangst, goede service, heldere afspraken en duidelijk in communicatie. Prachtige showroom. We hebben veel camperdealers gezien, maar dit bedrijf is zeker voor buscampers een topper en een aanrader.
Alles is goed gelopen, we hebben er alleen lang moeten wachten op onze camper maar de communicatie bleef goed en constuctief. De verdere afhandeling ging vlot en zonder problemen.
Geweldige service, goed prijzen en houden zich aan afspraken. Men neemt de tijd om alles uit te leggen niet onbelangrijk en de camper was keurig schoon bij ophaal. Kopje koffie erbij. Dankjewel Lars voor de hulp en zeker weten tot volgend jaar.
We hebben hier recent onze eerste camper gekocht. Een Possl uit 2021. En we zijn heel erg tevreden over de aankoop en vooral over de voorlichting en begeleiding vanuit Buscamper Nederland. Veel aandacht, verder erg plezierig en deskundig advies. Ook prima begeleiding bij de oplevering. Echte aanrader dit bedrijf!
Even hier geweest om een eerste indruk te krijgen van een buscamper. Er wordt alle tijd voor je genomen en alles is te zien en testen. Even zitten met een bakkie koffie of een potje pingpong of Jeu de boules behoort ook tot de mogelijkheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid