facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BURO210

BURO210

Info

Haal het optimale uit je website, webshop en wordt goed gevonden op Google. Geen moeilijke termen, gewoon waar het op staat. In een notendop: BURO210.

www.buro210.nl

Geschiedenis

BURO210 is een internetbureau gevestigd in Stolwijk. Iedereen bij BURO210 houdt van twee dingen: het internet en tevreden klanten. We brengen al onze klanten samen en creëren samen met onze klanten websites en webshops in perfect passende huisstijlen. No-nonsense uit de polder!

Adres: Nijverheidsweg 47, 2821 AT Stolwijk
Telefoonnummer: 0182-342808
Stad: Stolwijk
Route: Nijverheidsweg 47
Postcode: 2821 AT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: 210 marketing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Freestyle Development Freestyle Development 1 km Applicatie ontwikkeling
Recensies
Bijzonder dat onze review weggehaald is. Lijkt erop dat Buro210 er alles aan doet om de slechte reviews weg te houden. Wij waren een opdracht aangegaan voor 6 maanden met allerlei beloftes over resultaten waarbij 0 resultaat is gehaald. Daarnaast hadden wij duidelijk gecommuniceerd dat we maar 6 maanden wilden proberen en hebben ze hier ook akkoord op gegeven. Echter in het contract in de kleinste regeltjes stond een automatische verlenging met dezelfde termijn. Bel je hierover houden ze je keihard aan het contract. Mathijs Pennewaard de directeur hengelt enkel de bedrijven binnen en zodra er problemen zijn is hij nergens meer te bekennen. Ik adviseer ieder bedrijf dringend om ver van Buro210 vandaan te blijven.
great service, prettige samenwerking en Buro201 denkt mee in oplossingen met de juiste kennis en expertise.
Zeer goede eerste ervaring met Buro210. Tijdens de brainstormsessie over online marketing werd er voor ons zichtbaar wat er allemaal mogelijk is. Het was een zeer duidelijk verhaal en er werden geweldige tips gegeven. Het was ook erg leuk om te horen dat we eigenlijk al redelijk veel goed doen. Kortom, een aanrader!
Bedrijfsvaatwassers.nl heeft een goed jaar samen gewerkt met Buro210. Wat een ruk bedrijf Backup van je site is maar een week. Gehackt kosten €1500,00 Credit factuur , moeten zeuren als Brugman omdat interne geen communicatie is Overzetten kan niet op de 31ste december omdat er gewoon niemand is Bezoekers aantallen kelderen giga, de opdrachtgever moet dit melden ipv proactief handelen Maandelijks evaluatie afgesproken is misschien 6 keer geweest Begin er niet aan Ervaren als Geld harkers ipv dienstverleners Update 3-1-2019: Buro210 gesproken ''we gaan de verhuizing van uw website naar de andere partij niet regelen omdat er nog discussie ie over een factuur'' Het is mijn eigendom en er is discussie ik heb nooit gezegd ik ga niet betalen. Beetje schandalig om je klanten te chanteren. Vervolgens een discussie omdat mijn slechte review schijnbaar van invloed is op de snelheid en de voortgang van het overzetten. Wordt letterlijk nog even drie keer voor pannenkoek uitgemaakt door de eigenaar. dreigen met we werken hier met 40 man die op jouw site wat kunnen plaatsen. Tot slot wordt er flink geld geboden als ik de slechte review wil verwijderen. Ze snappen schijnbaar niet dat mijn mening niet te koop is. Ben benieuwd hoeveel slechte beoordelingen er afgekocht zijn. Ik wens uw toekomstige klanten veel sterkte. Ik zie dat ze hun kijk op de zaak hebben gegeven. Hieruit blijkt de hark cultuur Ik heb aangegeven na de vakantie. En een verkeerd email adres wijst naar de vermeende slechte interne communicatie. Tja wat zal ik er verder van zeggen. Geloof wat je wil , ik had geen enkele illusie dat ze hier hun fouten zouden erkennenmaar worden wel bevestigd in hun reactie. Kan alleen maar hopen dat dit dingen voorkomt voor collega ondernemers KPPA, Erik Enter Bedrijfsvaatwassers.nl
Net even een stukje Wordpress implementatie bekeken van BURO210 waarbij het me opviel dat men, afgezien van de abominabele kwaliteit van de inrichting, er alles aan gedaan heeft om Vendor lock-in te plegen. Als je dan voor de klant vraagt hoe dat zit, wordt er direct geroepen dat er zonder contract geen informatie wordt verstrekt. Een bijzondere manier van zaken doen waarbij het mij helder lijkt dat je hier als MKB'er of ZZP'er vér vandaan moet blijven.
Aan de verkoop-tafel lijkt alles mogelijk te zijn. Er lijkt een goed en degelijk product afgeleverd te kunnen en gaan worden. Zodra blijkt dat de werkelijkheid anders is, dan heb je pech gehad. Behalve als je een onderhoudscontract zou hebben. Mischien wordt er dan wel meegedacht om productie-fouten te herstellen.... Jammer dat 0 sterren niet gegeven kunnen worden. Duidelijk is in ieder geval dat je voor een goed afgeleverde website verder moet zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid