facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buro Springweg Asbestinventarisatie

Buro Springweg Asbestinventarisatie
"Buro Springweg is een ingenieursburo, gespecialiseerd in asbestinventarisatie en advies. Ons robuuste kwaliteitssysteem is de basis voor de onderzoeken die we uitvoeren. Door de combinatie van gedegen veldwerk onderzoeken en onze pragmatische denkwijze, kunnen wij u optimaal adviseren.Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als asbestinventarisatiebureau streven we naar een minimale asbestemissie voor mens, dier en milieu.Onze kernwaarden zijn kwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit."
Adres: Springweg 152 , Utrecht 3511 VZ, NL
Telefoonnummer: 030 207 2022
Stad: Utrecht
Route: Springweg 152
Postcode: 3511 VZ



op zoek naar gerelateerd: Buijs Asbest, Buijs Sloopwerken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tentech Tentech 1 km Geweldig mooie installaties. Supervriendelijk aan de telefoon. Een topbedrijf uit Utr...
Recensies
Zeer goede service! Netjes en snel geholpen met een asbest inventarisatie. Aan de telefoon goed en vriendelijk geholpen door Marco hij heeft veel kennis en denkt goed mee met de klant. ook voor de Sanering geeft hij goed advies, voor mij als leek ben ik erg blij met hoe ik ben geholpen door dit bedrijf en hun goede advies. In een eerdere situatie ben ik verschrikkelijk opgelicht door een sanerings bedrijf die van mijn onwetendheid misbruik heeft gemaakt. nogmaals heel veel dank mannen! Snel schakelen nette prijzen en vriendelijk personeel! Een echte aanrader
heb geen verstand van de rapportage op zich maar degene die bij mij thuis is geweest was vriendelijk, had verstand van zaken en had aandacht voor mij. Marco Bol heb ik regelmatig aan de lijn gehad en ook hij was vriendelijk, had kennis van zaken en was goed en snel bereikbaar. De prijs was redelijk en de rapportage binnen 1 dag bij mij in de mail. Ook kunnen zij mij verder helpen met de afhandeling van alle zaken en de verwijdering van de asbest. TOP BEDRIJF !!
Goede hulp, duidelijke communicatie
Goed en duidelijke communicatie. Fijn bedrijf om mee te werken.
Een onbetrouwbare partij, welke met een goedkope offerte aan tafel probeerd te komen. En achteraf een factuur stuurt welke 3 keer zo hoog is. Verschuilt zich achter bureaucratische regeltjes en dwingt de klant daarmee tot betaling. Dus geen zaken mee doen is mijn dringende advies !!
Al de dag waarop ik de offerte opvroeg kon voor later die week een afspraak voor een inventarisatie worden gemaakt. Die inventarisatie begon netjes op tijd en er werd ruim de tijd genomen om alles goed te bekijken en waar nodig zaken uit te leggen. Ook op latere vragen per mail werd direct en uitgebreid geantwoord. Precies de soort gedegenheid waar ik met zoiets serieus als asbest op hoopte.
Fijne samenwerking, aanrader!!
Prettige club om mee te werken. Het onderzoek ter plaatse duurde wel langer dan gepland.
Buro Springweg heeft mij goed geïnformeerd over de asbest op mijn schuur. Zeer correct en juist advies. Waarvoor dank.
Snelle response, zeer gedegen onderzoek en rapportage. Echt een vakman!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid