facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BURO SAAR , Kindercoaching en rouw-en verliesbegeleiding, kindbehartiger

BURO SAAR , Kindercoaching en rouw-en verliesbegeleiding, kindbehartiger

Info

Buro Saar begeleidt kinderen met sociale en emotionele problematiek en is gespecialiseerd in rouw en verliesbegeleiding.

Geschiedenis

Buro Saar is een Buro voor kinderen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
In deze maatschappij wordt er tegenwoordig veel gevraagd van kinderen. Flexibiliteit is een term die je vaak hoort. Kinderen zijn heel veerkrachtig en kunnen zich vaak aanpassen aan alle eisen die er gesteld worden. Soms lukt dit gewoon even niet. Ieder kind is uniek in zijn eigen zijn. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo.

Buro Saar kan hulp bieden bij :
- Pesten
- Faalangst
- Negatief zelfbeeld
- Echtscheiding van ouders
- Rouwverwerking
- Weerbaarheid ( voor jezelf opkomen)
- Omgaan met boosheid
- Concentratieproblemen

Buro Saar gaat samen met het kind op zoek naar een oplossing voor het probleem. We doen dit aan de hand van spel en creatieve werkvormen.

Bij Saar is er een bijzonder welkom voor kinderen en jongeren met een verlieservaring. Dit kan zijn na het verlies van een ouder, broer/zus of een ander dierbaar persoon of juist na een echtscheiding van ouders.
Juist voor deze kinderen is het belangrijk dat ze hun verhaal kunnen vertellen aan iemand die zonder oordeel naar ze luistert met alle aandacht en zorg en ze begeleidt in hun proces van rouwen.
Naast de extra scholing die de coach hierin heeft gevolgd is ze ook ervaringsdeskundige als kind van gescheiden ouders.





Adres: It Swee 8, 8621 EB Heeg
Telefoonnummer: 06-46364366
Stad: Heeg
Route: It Swee 8
Postcode: 8621 EB


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid