facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buro Cinq

Buro Cinq

Info

Creatief reclame/ internetbureau voor merkbeleving dat merk en klant verbindt. Strategie & vorm, online & offline



"Buro Cinq is een klein creatief reclamebureau/ internetbureau in Wolphaartsdijk, centraal in Zeeland. Met strategische concepten en creatieve ontwerp oplossingen, zetten we doelbewust de juiste media in voor een duurzame, passende beleving die bedrijf, merk, werknemer en klant verbindt.Door middel van ontwerp en websites helpen we je contact te leggen met jouw doelgroep. Hoe kunnen we jou helpen?- Logo ontwerp- Grafisch ontwerp- Infographic ontwerp- Verpakkingsontwerp- Website op maat- Webshop op maat"
Adres: Lepelstraat 1, 4471AW Wolphaartsdijk
Telefoonnummer: +31619895653
Stad: Wolphaartsdijk
Route: Lepelstraat 1
Postcode: 4471AW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Totaal Grafisch Totaal Grafisch 79 meter Totaal Grafisch geeft u de mogelijkheid om zowel een website als logo, visitekaartjes...
Art & D-Sign Goes Art & D-Sign Goes 217 meter Goede communicatie mooi werk meedenkend team snelle levering betrokken bedrijf.
AIM graphic AIM graphic 509 meter AIM graphic is een jong bedrijf, gedreven door passie en gecreëerd met plezier. Door ...
Dinamique Dinamique 651 meter Leuke fotografe, die prachtige foto's maakt!
Voici Vormgeving Voici Vormgeving 2 km Grafische vormgeving met het oog voor detail
Recensies
Bij het opstarten van ons bedrijf Solide kozijn en deur heeft Yann Sinke van Buro Cinq onze website ontworpen. Dit is super verlopen, Yann reageert snel, denkt mee en is altijd bereikbaar. Ook aanpassingen en aanvullingen waren geen probleem en binnen no time gerealiseerd Ik zou Buro Cinq zeker aanraden indien u op zoek bent naar een professionele, betrouwbare én betaalbare partij om uw website te laten bouwen en onderhouden!
Vorig jaar een opdracht gegeven aan Buro Cinq voor het ontwerpen van onze wijnlabels en styling van de wijnflessen Wijndomein Sabbinge. Yann is professioneel en vakkundig te werk gegaan en heeft ons verrast met mooie ontwerpen! Ook de communicatie met Buro Cinq is prettig. We zijn blij met het resultaat en hopen op een mooie, verdere samenwerking.
Buro Cinq heeft ons heel goed geholpen met het verbeteren van onze online aanwezigheid. Aanpassingen aan onze websites worden professioneel en vakkundig verwerkt. Bij aanpassingen, problemen of vragen wordt er snel en oplossingsgericht gehandeld. De communicatie verloopt altijd prettig, duidelijk en vlot. Wij zijn heel blij met Yann, kortom een aanrader!
Buro Cinq is een vriendelijk en professioneel reclamebureau. Voor mijn YouTube kanaal had ik een logo en website nodig. Na een telefoongesprek kreeg ik spoedig een paar verschillende kleurrijke ontwerpen toegestuurd. Daarna nog wat contact gehad om een paar revisies door te nemen met hem. Dit alles ging lekker vlot. Bij aflevering kreeg ik alle bestanden toegestuurd zodat ik het logo op de hoogste kwaliteit in mijn videos kan verwerken. De communicatie was fijn en ik raad daarom Buro Cinq aan.
Wij hebben inmiddels door Yann diverse websites laten ontwerpen en bouwen. Niet voor niets al meerdere: Yann werkt snel en nauwkeurig maar wat voor ons belangrijker is, hij denkt zowel strategisch als creatief mee. Bovendien stopt het niet bij de oplevering van de website, ook daarna denk hij nog mee en geeft adviezen indien nodig. En dit alles ook nog tegen een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding! Kortom: bent u in Zeeland op zoek naar iemand die uw nieuwe website kan bouwen? Dan bent u bij Buro Cinq op het juiste adres!
Yann heeft voor mijn bedrijf de website gebouwd en onderhoudt deze ook. Het logo ontworpen en nog meer verschillende werkzaamheden; zoals flyerontwerp, mailchimp, visitekaartje, etc. Het contact is erg prettig en de communicatie verloopt helder en vlot. Yann is eerlijk, veelzijdig, betrouwbaar en denkt graag mee. Ik ben zeer tevreden! Dank je wel Yann voor de fijne samenwerking! Désirée Bourgonje Tao Zeeland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid