facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burning Heart

"Burning Heart, een echte familie sportschool in Hilversum. Zodra je de ruimte binnenstapt voel je het gelijk, de sfeer is uniek. Onze slogan is dan ook 'one gym one fam'. Bij deze sportschool in Hilversum hebben we passie voor ons vak en brengen dit direct over op onze leden. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en recreanten tot professionals, iedereen is welkom bij Burning Heart. Wij staan voor: vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Dit alles maakt Burning Heart een uniek fijne sportschool in Hilversum!"
Adres: Franciscusweg 307 , Hilversum 1216 SL, NL
Telefoonnummer: 06 51140869
Stad: Hilversum
Route: Franciscusweg 307
Postcode: 1216 SL


Openingstijden

Maandag: 05:30-22:00
Dinsdag: 05:30-22:00
Woensdag: 05:30-22:00
Donderdag: 05:30-22:00
Vrijdag: 05:30-22:00
Zaterdag: 07:30-19:00
Zondag: 07:30-19:00


op zoek naar gerelateerd: Burning Heart abonnement, Burning Heart Ladies Only, Burning Heart proefweek, Burning heart instagram, Kickboxing Hilversum, Bokszaktraining Hilversum, Sport Hilversum, eGym Hilversum
Recensies
Goeie en mooie family gym met zeer ruime keuze aan verschillende soorten les kickboksen, FP30, judo, BJJ enz. en een zeer uitgebreide fitnessruimte. Het team is continue bezig om te kijken waar ze de sportschool nog meer kunnen verbeteren of verder uitbreiden. Kortom, een hele gezellige sportschool die constant in beweging is. IK heb het erg naar mijn zin daar bij dit top team!!
Beetje prijzig, maar voor wat je krijgt het meer dan waard! Goede Kickboks training van fijne trainers en een 24/7 gym. Echt geweldig!
Wauw wat een beleving, nog nooit meegemaakt dit. De lat ligt hoor voor alle toekomstige sportscholen die ik ga bezoeken! Vriendelijke dame van de receptie, heeft goed uitleg gegeven en een korte rondleiding, dit op een hele leuke manier en met een glimlach. Ik kan dit echt wel waarderen, enig minpuntje is het aantal parkeerplaatsen voor de deur. BJJ training meegedaan met Michel Ras, wat een topper! Goede uitleg, geduldig en een familiesfeer. Voor die echte gym lifestyle moet je hier zijn, voeding etc, alles maar dan ook alles is er. Ik beveel het aan en ik kom terug.
Burning heart is zonder twijfel de beste en meest professionele Gym in het Gooi. De mate van kwaliteit en diversiteit in lessen, training gear en klantvriendelijkheid is met recht 5 sterren waard. Van jong tot oud, getraind of ongetraind, hier zul je vinden wat bij jouw wensen aansluit.
Geweldige gym! Mooie fitnessruimte, heel ruim aanbod aan lessen waardoor je bijna altijd wel een plekje kan vinden om te gaan trainen. Vriendelijke mensen en heerlijke sauna! OnegymOnefam!!
Grote allround sportschool? De fitnessruimte is 24/7 geopend. Meer dan voldoende groepslessen voor jong en oud. Personaltraining kan ook! Aanrader.. Nu al tijdje Early Bird aan het doen.. Top hoor..
Gave sportschool, met ontzettend veel variatie aan trainingen die je kunt volgen. ‘Je komt sport uren te kort’
Dit gaat over de fitness ruimte, de rest heb ik geen ervaring mee: Kwaliteit apparatuur is wisselvallig het een is nieuw, het ander heeft al roest, en de indeling is onhandig beetje afhankelijk van je workout. Er zijn ook geen kleedkamers of kluisjes, met als gevolg dat iedereen zijn/haar jas/tas/etc ergens bij de ingang van de fitness ruimte neer kwakt. Slechts één piepkleine WC/douche. Anders dan een QR code zijn er nul corona maatregelen, en de schoonmaak spullen worden nauwelijks gebruikt volgens mij was ik de enige. Geen enkel mondkapje in zicht, ook niet buiten het sporten om bijv achter de balie. Kortom: voor €40/maand zijn er echt wel betere sportscholen te vinden.
Zeer uitgebreide sportschool met hele vriendelijke en behulpzame service!
Ruime gym, leuk personeel, 24uur per dag open dus tijd zat om te sporten… diverse trainings mogelijkheden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid