facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burned Sports

Info

Burned Sports is dé performance & lifestyle store waar jij kunt slagen voor zowel je court als off-court basketbal, skate en streetwear gear. Bekijk onze collecties online, kom langs in een van onze winkels of check de webshop. We got your back!

Geschiedenis

www.burnedsports.com



"Burned Sports is dé performance & lifestyle store waar jij kunt slagen voor zowel je on-court als off-court schoenen, kleding en accessoires. In 2011 is Burned begonnen als basketbal specialist. In onze fysieke winkels staat getraind personeel. De klant is Koning! Ook online, dit zie je terug in: een snelle klantenservice, kopersbescherming, achteraf betalen en het geven van persoonlijk advies via de chat. Burned Sports legt de focus op kleurrijke en exclusieve stijlen. De performance kant richt zich op indoor collecties van Nike, Puma, Under Armour & NBA producten. Ben je geïnteresseerd ? Bekijk onze collecties online, kom langs in een van onze winkels of volg ons op sociale media. We got your back! Team Burned"
Adres: Hinthamerstraat 39, 5211 ME 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31736899454
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Hinthamerstraat 39
Postcode: 5211 ME


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Basketbal winkel Zwolle, Basketbal winkel Rotterdam, Basketbalschoenen heren, Basketbal winkel antwerpen, Basketbalschoenen binnen, Basketbal schoenen utrecht, Nike basketbalschoenen, Brede basketbalschoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Budokleding.nl Budokleding.nl 2 km Als Koning Willem 1 College studenten van de opleiding sport en bewegen coördinator h...
Winner Sport Equipment Winner Sport Equipment 4 km Snelle Service , vriendelijke bediening , aanrader voor iedereen die goede en correct...
SPIbeltNL SPIbeltNL 6 km De SPIbelt is een slimme sportband voor smartphone, sleutels, energy-gels, geld en me...
Recensies
Basketball schoenen gekocht met mijn zoon van 15. Heel fijn en professioneel advies, ze namen de tijd om te passen en te proberen. We zijn uitgebreid geholpen aan een paar fijne schoenen. Zeer compleet assortiment: ook voor de "gewone" sneakerliefhebber is er genoeg te vinden. De trip naar 's Hertogenbosch meer dan waard- en als je precies weet wat je zoekt kan het ook online.
Vandaag binnen gelopen voor een paar nieuwe schoenen Vans. Een allervriendelijkste jongen kwam op ons af of hij ons kon helpen. Ondertussen was hij ook met andere klanten bezig maar zag het meteen toen we hem even nodig hadden en het multi-tasken ging hem prima af. Hij gaf ons interessante info en feitjes over zowel de schoenen en andere special features en bleek een lopende encyclopedie! Ik koos twee modellen om te passen maar hij kwam, na het horen van mijn wensen en wat ik normaal draag, op eigen initiatief met een extra paar terug die hij even wilde laten zien als alternatief. Deze bleek op alle vlakken precies te zijn wat ik eigenlijk zocht; dus perfect aangevoeld! En het was niet eens een duurder model! Ook voor mijn vriendin nam hij uitgebreid de tijd en moeite en heeft zij dus zo terloops het perfecte paar sneakers vond die ze al heel lang zocht. Als extra spoot hij beide paren alvast een keer in met vuilafstotende spray, geheel kosteloos. Zelden zo vriendelijk en eerlijk geholpen; give this guy a raise! Z’n baas was net zo vriendelijk. Heeft ook z’n eigen kledinglijn in de winkel hangen, het checken waard. Cliché misschien maar hier komen we zeker regelmatig en graag terug!
Super goede service! Mijn pakketje was kwijtgeraakt bij de DHL en ze hebben dit super opgelost! Hier heeft behoorlijk wat werk in gezeten maar ze hielden me elke keer netjes op de hoogte.
Voorheen Britain. Nu Burned Sports. Winkel indeling is altijd hetzelfde gebleven. De uitstraling ook. Lekker voor de sneakerheads en sportfanaten. Er is genoeg te vinden voor je basketbal outfit van schoenen tot aan de bal zelf. En dan heb ik het niet over een simpel basketballetje. Gewoon de echte. Voor de skaters zijn er de nodige vans te vinden. Durf zo even niet te zeggen of ze ook skateboards verkopen. Ben hier meerdere malen geslaagd voor Jordans maat 49. Dus ook voor de mensen met grote voeten kun je hier makkelijk terecht.
Helemaal blij met mijn nieuwe Nikes. De eerste schoen die ik zag, meteen raak. Goed geholpen, aardige medewerkers en een fijne sfeer in de zaak. Burned heeft altijd iets aparts, net de sneakers die je in een andere zaak niet tegen komt. Daarbij ook nog leuke kleding
De plek voor elke basketbal liefhebber. Veel keus in een aantrekkelijke omgeving. Een aanrader voor de liefhebbers.
Er zijn niet veel shops waar je terecht kan als basketballer. Hier ben je op de juiste plek! Goed geholpen door een leuke dame in de winkel. De eigenaar/manager was niet al te vriendelijk door zijn medewerkers, dat moet je maar door de vingers zien.
Hallo ik ben Suus en ik ben 9 jaar. Ik speel in de U10 en ik had schoenen gekocht in Den Bosch maar toen ik ging trainen zaten ze niet zo goed en waren ze te klein. Ik had denk ik niet zo goed opgelet bij passen want de winkel was zo mooi met allemaal basketbal pakjes en leuke muziek. Maar mijn voeten deden heel erg pijn en mijn vader heeft toen gebeld met de winkel. Ik mocht terug komen en heb een paar andere schoenen uit mogen zoeken. Daar ben ik heel blij mee en ik vind het echt een super goede winkel en ze zijn heel aardig en ik geef ze een 10! Nu kan ik weer lekker spelen op hele fijne schoenen Dankjewel allemaal van de Burned winkel in Den Bosch. Groetjes van Suus.
Hele goede winkel. Extreem goede basketbalschoenen. Ook leuke sportieve sneakers om zomaar te dragen. Verder verkopen ze ook goede basketballen en andere leuke accessoires.
Vandaag met mijn zoon de stad in geweest voor een paar sneakers maat 46+. Niks kunnen vinden in deze maat . Bij deze winkel hadden ze zelfs tot maat 52 op voorraad . We zijn goed geholpen door een vriendelijke verkoper waar we nog mee gelachen hebben. Mijn zoon blij met zijn nieuwe nike air max .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid