facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burgerzaken

Burgerzaken

Info

Burgerzaken: De lekkerste hamburgers van de Veluwe! Vers, betrouwbaar, biologisch, lekker & betaalbaar.

Adres: Vijhestraat 38, 3841CW Harderwijk
Telefoonnummer: 0341-785112
Stad: Harderwijk
Route: Vijhestraat 38
Postcode: 3841CW



op zoek naar gerelateerd: Hamburger discotheek Harderwijk, Brasserie Harderwijk, Restaurants aan het water Harderwijk, Restaurants Harderwijk open op maandag, Restaurants Harderwijk Vischmarkt, Onbeperkt eten Harderwijk, Restaurant Vischpoort Harderwijk, Restaurant Harderwijk 3 gangen menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 1 km Schoon, netjes, opgeruimd, voldoende zitplaatsen, vriendelijk personeel, bestelling i...
Recensies
Beste burgers van Harderwijk en omgeving. Daarnaast hebben ze ook heerlijke kip die het proberen waard is. Mijn aanraders zijn de portie kip, de yolo burger en dubbele cheeseburger. Personeel is altijd gezellig, net zoals hun zaak zelf, gesitueerd in een prachtig stukje harderwijk.Eten: 5/5
Wow! Ik had een chefs special besteld, en dit is oprecht één van de beste burgers die ik in m'n leven heb gehad. Champignons, pepers, ei, heerlijk. En een goede portie uienringen. En dan ook nog in 20 minuten voor de deur van m'n vakantiehuisje bezorgd het is hier een doolhof. Ik kom zeker terug!
2e kans gegeven om nog eens via thuisbezorgd 'de beste burgers van Harderwijk' te bestellen. Aanbod is top en het eten bevalt ook goed qua smaak. Waar ik niet over te spreken ben is dat het wederom 1,5 uur duurt !! voordat twee burgers en een frietje bezorgd zijn, terwijl 45 minuten wordt beloofd. Als je belt weten ze direct om welke bestelling het gaat en de bezorger is er zogezegd 'bijna'. Geen excuses niks. Werk aan de winkel qua communicatie dus.
Erg te spreken over deze burgertent. Snelle en nette service, ik had ter plekke besteld en het stond met een kwartiertje klaar. De burgers waren heel lekker, al was het vlees wel een heel klein beetje aan de droge kant. Enige nadeel is dat je geen bonnetjes mee kan krijgen.
Het is ons erg slecht bevallen. Ten eerste hebben we helaas ander half uur moeten wachten op onze bestellen, terwijl ze 40 min aangaven. Toen eenmaal het eten was bezorgd gingen we het eten. Dit viel helaas ook tegen. Het eten was koud en rauw. Ik zat koude rauwe burgers en patat te eten. Dit kan gebeuren iedereen heeft zo ze verbeter punten.
Leuke huiselijke sfeer met erg lekkere hamburgers die gemaakt zijn met eerlijke en pure ingrediënten. Keuze uit verschillende burgers met ook twee vegetarische opties dubbele-driedubbele burger kan met kleine bijbetaling. Tijdens het wachten nog wat Mario Kart gespeeld met de kleine meid op de wii u die er staat. Ik woon helaas niet dichtbij maar ik zal er zeker weer voor omrijden als ik een beetje in de buurt ben
Één keer hier geweest, leuke zaak, leuk personeel en lekkere burgers. 2 keer thuis laten bezorgen, dat was iets minder. 2 keer kaas op een burger ondanks dat die zonder kaas was besteld. De goede burgers die je in de zaak krijgt komen niet goed tot hun recht na inpakken in een prop aluminiumfolie, dat is toch jammer. Patat is wel lekker. Betaalsysteem op de eigen website werkte deze keer niet.
Ik kom hier bijna elke week. Ze hebben hier de lekkerste hamburgers onionrings patat en kip in de Harderwijk en omgeving. Ze doen hun best met de bezorging.
3 kleine cheeseburgers besteld en 1 grote. Het eten was er snel maar alle burgers hadden dezelfde grootte, het eten smaakte niet vers, was koud, de burgers waren nog erg rood van binnen en ik merkte amper dat er kaas op zat. Al om al heel jammer.
Leuke zaak met potentie om echt goed te zijn. Kleine foutjes in de bestellingen zijn wat jammer. Ook geen echte mayonaise bij de lekkere frieten vind ik altijd een gemis. De vegaburger is redelijk, maar ik vind ‘m wat droog al snel bij vega. Twee of drie vega opties zou ik geweldig vinden..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid