facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burgers Enzo

Burgers Enzo

Info

Burgers Enzo

Lunch - Burgers - Bar



"Restaurant lunch en diner"
Adres: Markt 25 , Roermond 6041 EM, NL
Telefoonnummer: 0475 854 507
ln.ozne-sregrub@ofni
Stad: Roermond
Route: Markt 25
Postcode: 6041 EM


Openingstijden

Maandag: 11:00-23:00
Dinsdag: 11:00-23:00
Woensdag: 11:00-23:00
Donderdag: 11:00-23:00
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 11:00-23:00
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: burgers enzo enschede, burgers roermond, burgers en zo cruquius, burgers en zo zandhoven, burgers en zo hoofddorp, burgersenzo alkmaar, burgers en zo nieuwveen, burgers en co
Recensies
Eerste keer in Roermond, van de vele etablissementen gekozen voor Juffrouw Coco / Burgers Enzo voor de lunch. Dit beviel erg goed. Een dag later, op mijn initiatief hier weer wezen eten en naborrelen vanwege het mooie uitzicht op de Markt ‘mensen kijken’ met daarbij heerlijke achtergrondmuziek. Geen overspannen en opdringerig personeel, maar enorm vriendelijk en lief personeel waarbij je zichtbaar ziet dat zij plezier hebben in het werk. Ook daar kan ik van genieten! Ik ga hier zeker heel vaak terug komen!
Tijdens ons bezoek aan Roermond lunchten we bij Juffrouw Coco/Burgers Enzo. Vriendelijke ontvangst en keuze te over uit de uitgebreide menukaart. Tijdens ons bezoek stroomde de zaak vol met eters en ondanks de drukte bleven de serveersters uiterst attent en vriendelijk. En het eten was lekker.
Heerlijk in de zon met zicht over het plein genoten van een uitsmijter iets van e. 8,90. Ondanks de drukke dag alle tijd ook om even te zitten zonder weggekeken te worden. Plus vriendelijk personeel !!
Heerlijk eten, dat is al een 10 waard. Maar de personal touch die het team toevoegt maakt er een 10 met een gouden randje van. 'Even uit eten' wordt Genieten ja met hoofdletter door een bijzonder warm welkom. Bedankt!
Wat n leuke ambiance, heerlijk gegeten, uiensoep met geroosterd brood en dikke laag kaas erop, om je vingers bij af te likken! Mijn tafelgenoot had saté besteld, hij kon er niet overuit hoe lekjer t was! Ik had fish en chips maar kreeg t niet op, vond t jammer om de helft te laten liggen maar t paste er echt niet meer bij, gelukkig had mn tafelgenoot nog plek. Keurige, vrolijke bediening, we voelden ons echt welkom en hebben GENOTEN!
Op een mooie, warme oktoberdag nog op het terras buiten in de zon kunnen zitten bij Juffrouw Coco. Daar een late lunch besteld bestaande uit een uiensoep en een salade met scampi's. Beide waren kwamen in bourgondische porties en waren van een geweldige kwaliteit en smaak. De uiensoep was heerlijk en vol van smaak, en salade was kakelvers, creatief en de beste die ik ooit in een restaurant heb gegeten. Een echte aanrader deze plek!
Afgelopen woensdag hier in de avond gegeten, we waren met 4 volwassenen en 3 kinderen. De meiden werden voorzien van een kleurboek ,potloden, stiften en stempels. Daarna hebben we met z’n alle heerlijk gegeten daarnaast vooral genoten van de gastvrije medewerkers! Allemaal even vriendelijk! Als we in de omgeving zijn komen we zeker terug!!
Met familie 26 personen gegeten na viering 40 jarig jubileum als koordirigent en kerkmusicus van mijn man. Tafels stonden sfeervol gedekt in een gezellige ruimte. Zeer vriendelijke en behulpzame bediening! Iedereen vond het eten heerlijk! Ondanks grote groep en nog andere bezoekers, had iedereen snel het eten, zodat we samen konden eten.
Klein vanbinnen maar wel gezellig. Lekkere hamburgers Eten: 5/5
Schnitzel met frietjes en salade genomen. Ik vond de schnitzel wat droog. Komt mss ook doordat ik gebakken champignons heb gekozen ipv champignonsaus of pepersaus. Bediening was erg aardig en vlot.Eten: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid