facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burgerclub

Burgerclub

Info

We bring burgers to life through thoughtful ingredients.

Geschiedenis

‘We bring burgers to life through thoughtful ingredients’

Luis Ruiz is geboren in Palma de Mallorca in Spanje en zijn vrouw Nanet Molenaar is geboren in Rotterdam.
Van 1987 tot en met 2000 waren zij de eigenaren van Mama Joe pizza & pasta met vestigingen in Rotterdam, Schiedam en Den Haag. In 2000 verkochten zij de diverse vestigingen van Mama Joe pizza & pasta aan New York Pizza.

Na een verblijf van een aantal jaren in Spanje zijn Luis en Nanet weer terug in Rotterdam voor een nieuwe uitdaging genaamd: "Burger Club". Het restaurant is gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg 139a te Rotterdam, het pand waar vroeger de Lachende Paus gevestigd was.

Sinds juni 2014 is men dagelijks aanwezig voor een grootschalige verbouwing. Op …………. gaan de deuren van de “Burger Club” open en bent u van harte welkom!

Voor de stijl van de “Burger Club” is gekozen uit de volgende materialen:
beton, steigerhout, ijzer, roestvrijstaal en eenvoudige verlichting, afgemaakt met zwart wit foto's. Dit maakt het geheel tot een rustig en sfeervol restaurant.

Wij hebben gekozen voor diverse speciale vleessoorten. Een daarvan is de USA Wagyu, Wagyu is letterlijk vertaald en betekent Japans vee. Dit vlees staat bekend om zijn exclusieve smaak. Het vlees wat wij serveren is op dezelfde wijze grootgebracht, maar dan in Oklahoma USA. Ook serveren wij vlees van het Iberico zwijn uit Extremadura in Spanje. In dat gebied liggen uitgestrekte velden met eikenbomen, het geheim van de smaak van het Iberico varken. En als laatste presenteren wij u het mooie MRIJ rund van Piet van den Berg die grazend tussen de oevers van Maas Rijn en IJssel opgroeit.

Gekozen is voor heerlijke wijnen die zowel per glas als per fles verkrijgbaar zijn. Wij schenken Jupiler bier van de tap en uit een flesje of een heerlijk Hoegaarden wit biertje.

Wij zijn geopend vanaf eind oktober voor een lunch en/of diner.U kunt genieten van onze heerlijke burgers, salades en sliders (3 klein hamburgers). We kijken uit naar uw komst!

En nog andere evenementen in gedachten.......

‘We bring burgers to life through thoughtful ingredients’



"De beste hamburgers van Rotterdam in een sfeervol restaurant, dat is Burger Club. Wij staan voor pure en eerlijke producten: bijzondere burgers van Mrij, Iberico en Wagyu-vlees. Uiteraard vind je bij Burger Club ook vegetarische opties!"
Adres: Nieuwe Binnenweg 139-a , Rotterdam 3014 GJ, NL
Telefoonnummer: 010 841 1582
ln.bulcregrub@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Nieuwe Binnenweg 139-a
Postcode: 3014 GJ


Openingstijden

Maandag: 15:00-22:30
Dinsdag: 15:00-22:30
Woensdag: 15:00-22:30
Donderdag: 15:00-22:30
Vrijdag: 15:00-22:30
Zaterdag: 15:00-22:30
Zondag: 15:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: burgerclub rotterdam, burger club bestellen, burger club prijzen, burgerij rotterdam, burger club rotterdam prijzen, burger rotterdam, burger club rotterdam menu, hamburger rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veel Soeps Veel Soeps 96 meter Wat je ook bestelt, alles is lekker. Stoofvlees is een aanrader!
The Burgerhouse The Burgerhouse 293 meter Hele dure zaak. Slecht eten!!!! The burgerhouse was veel beter. Ik zal hier nooit mee...
Holy Smoke Holy Smoke 495 meter Redelijk teleurgesteld in mijn bestelling. Ik had een frietje stoof besteld, friet ni...
Johnny's Burger Johnny's Burger 523 meter Redelijk snelle bezorging. Burgers zijn 10 keer niks kijkend naar de prijs die je bet...
Café Hop Café Hop 558 meter Café Hop heeft alles in zich om een leuke zaak te zijn, maar is het nét niet. Eigenli...
ChezMo-I ChezMo-I 621 meter Vertaald door Google vriendelijk personeel en goed eten Origineel gooie medewerkers ...
Sijf Sijf 640 meter Erg gezellig en lekker gegeten. Vlotte bediening en er hangt een gezellige Rotterdams...
Eethuis Fafi Eethuis Fafi 641 meter Compleet vernieuwde zaak die er nu gestyled uitziet. Vroeger was het hier rommelig en...
Hamburg Hamburg 664 meter Je kleding ruikt naderhand helemaal naar frituur. De burgers waren niet heel speciaal...
FERRY Rotterdam FERRY Rotterdam 690 meter
La Place La Place 782 meter
Het Eigendom Het Eigendom 793 meter Voor de 2de keer een high wine gedaan!! Aanrader en hierbij zitten ook 3 heerlijke wi...
WOW burger WOW burger 949 meter Niet eens 1 ster waard! Anderhalf uur geleden bestelling geplaatst 20 minuten geleden...
Burger King Burger King 956 meter
Ellis Gourmet Burger Ellis Gourmet Burger 959 meter Hele lekkere burgers! Ikzelf heb de 'Beyond Burger' vegan eens geproefd en was super!
McDonald's McDonald's 1 km Welkom! Hier vind je de leukste en laatste McDonald’s nieuwtjes en acties van jouw re...
Ellis Gourmet Burger Ellis Gourmet Burger 1 km Ooit kennisgemaakt met Ellis in Antwerpen en sindsdien fan. Rotterdam doet niet onder...
Bagel Bakery Bagel Bakery 1 km Echt lekker
Recensies
Een verrassing! Klein maar fijn zeggen we dan. Heerlijke hamburgers waarbij je zelf de keuze hebt in welk vlees er op je broodje komt. In ons geval perfect gegaard en sappig wagyu met verschillende toppings. Daarnaast een lekkere losse, gezellige maar ervaren bediening die soepel meebeweegt met de wensen en passend advies geeft. Er bij goeie biertjes en als afsluiting een lekker huisgemaakt toetje. Prima verzorgd en voldaan de deur uit!!
In onze zoektocht door Rotterdam kwamen we de Burger Club tegen stiekem een beetje gelokt door de recenties. Want wat een zoektocht in het centrum van Rotterdam. Het restaurant is klein, maar dat doet de zaak ten goede. Met een open keuken heb je volledig zicht op de kok die de burgers bereid. Het menu is vanzelfsprekend vooral voorzien van burgers, burgers en nog een burgers. Er is dan ook naast salades niks anders wat op het menu staat. Dan de keuze de volgende stap, jeetje wat een verschillende soorten burgers, voor alles wat wils. Het verschil in prijsklasse van de burgers was wel groot, maar dat is ook niet gek als je de lijst ingredienten met elkaar vergelijkt. Wel had ik mijn twijfels bij de prijs van de mayo. Wel 2euro voor een bakje mayo waar net een bakje patat mee te eten was. Maar ach dat is maar een klein stukje van alles. De gastvrijheid was helemaal op orde, gezellige binnenkomst. Direct geholpen en ook goed geholpen. Het advies om de burgers te laten zoals op het menu, zo zijn ze tenslotte ook het lekkerst. Ook ipv. per persoon een patatje te bestellen, even een paar delen. Want het waren flinke porties, fijn dat dit eerlijk wordt aangegeven! Het eten was hartstikke snel geserveerd, daar stonden we van te kijken. Een aanrader als je voor niet de hoofdprijs lekker wilt eten in of nabij het centrum van Rotterdam!
Spontaan hier komen eten en de verwachtingen zijn hoog aangezien hun burgers in 2017 uitgeroepen waren tot “best burger Rotterdam”. Op het eerste oog niet heel bijzonder wat er voorgeschoteld wordt: een ambachtelijk uitziende hamburger met simpele ingrediënten. De smaak is echter wel van klasse evenals de sappigheid van het vlees. Frietjes zitten er helaas niet bij, die moet je apart bestellen. Ze waren wel heerlijk knapperig alleen jammer dat het veel kleine stukjes zijn. Personeel is vriendelijk. Mijn eindconclusie: je betaalt wel wat voor een burger broodje plus inhoud is niet heel groot, maar het is wel een “kwaliteitje”. Met een drankje, frietje met een ander sausje dan mayo en een burger van een gemiddelde prijs aldaar betaal je gauw minstens €25.
Echt super !! De bediening is super, en hebben veel verstand omtrend ingrediënten en gerechten . Het eten is echt top ! Echt een aanrader !
WOW! Echt veruit de beste hamburger die ik ooit al heb gegeten + goede service. Vegetarische menuopties: Voor bijna alle hamburgers is er een vegan variant voorzien. Het personeel houdt veel rekening met de vegan/vegetarische wensen van de klanten.
De dutch weed burger was redelijk, maar niet zo lekker als ik gewend ben. De friet erbij smaakte wel erg goed en de bediening was erg enthousiast en vriendelijk. Er was ook ruim genoeg keuze qua burgers.
Leuke zaak, attente en vriendelijke bediening en heerlijke hamburgers van voortreffelijke kwaliteit ... je kunt kiezen uit drie soorten vlees. Ik heb er twee geprobeerd, als laatste de 'nude burger' Rossini ... het water loopt me hier op Sicilië nu nog in de mond.
Rare situatie op het moment dat je je burger wilt aanpassen. Je krijgt wel de opties om dingen toe te voegen maar als je dit eenmaal doet krijg je een zuur gezicht met veel commentaar. Zet dan de opties niet op de kaart? Overigens was de kipburger met gorgonzola heerlijk. Moet je een keer proberen!
Top burgers hier... Ga hier vaker langs komen.. Één burger was alleen niet genoeg...
We hebben hier echt heel lekker gegeten. Zeer mooi en gezellig. Prijzen vallen wel nog mee opzich.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid