facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burger King Nederland

Burger King Nederland
"Elke dag bezoeken 11 miljoen gasten één van de ruim 17.000 Burger King-restaurants over de hele wereld. De Whopper is onze meest verkochte sandwich. Het is ongelooflijk dat onze bestseller elk jaar 2,1 miljard keer over de toonbank gaat. Wist je dat meer dan de helft van deze Whopper door het raam van een Drive Thru wordt meegegeven?"
Adres: Roda JC Ring 2A, 6466NH Kerkrade
Telefoonnummer: +31884636230
Stad: Kerkrade
Route: Roda JC Ring 2A
Postcode: 6466NH


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 23:59
Dinsdag: 10:30 - 23:59
Woensdag: 10:30 - 23:59
Donderdag: 10:30 - 23:59
Vrijdag: 10:30 - 23:59
Zaterdag: 10:30 - 23:59
Zondag: 10:30 - 23:59

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burger King Burger King 7 meter Nog geen koffie te krijgen want de machine is kapot maar 1 machine??. Vervolgens sta ...
Cafetaria Gertico Cafetaria Gertico 2 km Goede service, lekker eten, vriendelijke bediening. En de lekkerste curry saus.
Friture 't trefpunt Friture 't trefpunt 5 km Patatje zuurvlees en een frikadel oriental...had er nog niet eerder van gehoord maar ...
Recensies
De manager van deze vestiging mag zich de ogen uit de kop schamen. Openingstijden worden per week aangepast. Krijgt al maanden geen personeel, de andere fast-food zaken in de buurt krijgen het wel geregeld. Slechte communicatie met klanten je mag niet naar binnen maar er hangt alleen een a4 op het raam. Als de drive weer eens random dicht is zetten ze een bord neer zonder uitleg. Het enige pluspunt hier is het personeel dat raar genoeg nog over is, deze mensen zijn ook nog echt gemotiveerd ?. Sluiten die tent of nieuwe leiding zoeken.
25 minuten rijden voor niks.. lange wachtrij in de drive. Wij stonden voor de deur want we wilden binnen eten met de kids maar deze was afgesloten van binnenuit terwijl er mensen binnen aan het eten waren. Sta je daar als een debiel aan een dichte deur te trekken. Personeel maakt deur open om andere mensen naar buiten te laten en wij krijgen te horen dat door personeelstekort de drukte in de drive teveel voor ze is. Er mocht dus niemand meer naar binnen om te eten. Om 17:30u. Wat een belachelijk filiaal is dit geworden. Als alle andere restaurants in de buurt het wel geregeld krijgen zou je denken dat ze eens een keer na zouden gaan brainstormen waarom dit is.
Zou fijn zijn als er eens duidelijkheid vanuit de Burger King organisatie zelf kwam wat de bedoeling is met de locatie Kerkrade. Het restaurant is al maanden dicht, de drive is beperkt open maar 3 van de 4 keer alsnog dicht als ze open zouden moeten zijn. Al meerdere keren voor een gesloten deur gestaan. En om naar een andere locatie te gaan duurt 30 min minimaal met de auto. De whopper wordt toch wel erg gemist inmiddels
Wij wilde even een snelle hap door de drive, maar dat is er op deze locatie niet bij. Een uur ! moeten wachten op onze bestelling. Deze eenmaal gekregen was het niet er geadverteerd werd! De cheese lover wordt weergegeven met een heerlijk broodje met ovengebakken kaas erover en een extra plak kaas. Echter bij opening trof ik een plat sesambroodje aan met 1 karig stukje kaas! Erg teleurstellend na zo’n lange wachttijd!
Eten altijd vers en warm. De vestiging is schoon. Het enige minpunt is dat het restaurant al een jaar regelmatig gesloten is in verband met personeelstekort, maar dit is onmacht en dus begrijpelijk. Vandaag liet een kleintje zijn beker drinken vallen, gelijk werd er gepoetst, het jongetje gesust en gratis een nieuwe beker drinken aangeboden. Top opgelost!!
Enorm vaak ver gereden om vervolgens voor een gesloten deur en drive te staan, terwijl dit binnen de vernieuwde openingstijden was. Het wordt niet bijgewerkt op de website en op Google business kleine moeite, waarom wordt dat niet gedaan?. PS: Het eten is overigens top, een stuk beter dan andere vestigingen, medewerkers zijn tevens erg vriendelijk.
Wat een waardeloze zaak. Die manager heeft zijn studie gratis bij een pond gehakt gekregen, want hij krijgt het niet geregeld. Welk fast food restaurant sluit er nou ook om 20:00? Ook heb ik al een paar keer voor de dichte deur gestaan. Ze geven het niet even aan op de website als ze dicht gaan.. Echt een flut manager.
Restaurant was gesloten door personeels tekort, moest dus door de drive-in. Een hele vriendelijke stem die de bestelling opneemt en één loket om te betalen en op te halen ook zeer vriendelijk. Eten was vers en warm, ondanks dat je er iets langer over doet. Top dat ze met zo weinig mensen, alles goed geregeld hebben!
Erg slechte zaak staat op de deur 13.00 open het is inmiddels half 2 en ze willen de deur niet openen omdat ze maar met zijn 2e zijn. Heb ik gevraagd of ik via de drive kon bestellen omdat ik niet met de vrachtwagen door de drive heen pas maar ze mochten geen voetgangers helpen geen wonder dat ze personeelstekort hebben, met zo'n instelling. Mij zien ze hier niet meer terug
Qua prijs valt het mee, maar het kwaliteit van het eten was minder. Hamburger besteld, het vlees was redelijk droog maar het vet drupte er van af. Heeft toen wel zwaar op de maag gelegen, tevens lag de enkele beschikbare wc er niet zo proper bij. Niet voor herhaling vatbaar zeg ik.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid