facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burger King Emmen

Burger King Emmen

Info

Als je van écht lekker houdt, ga je naar BURGER KING®. Dat is duidelijk. BURGER KING® staat voor heerlijke gerechten!

Geschiedenis

VERS BEREID, ZONDER KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN EN SMAAKVERSTERKERS
BURGER KING® staat voor lekker eten, bereid met verse ingrediënten, zónder kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers. Kijk bijvoorbeeld naar de bekendste sandwich, de WHOPPER®. De burger van 100% puur rundvlees grillen we op open vuur, zonder olie of boter.

Zo ontstaat niet alleen de unieke BBQ-smaak, het zorgt er ook voor dat het van nature aanwezige vet wordt gereduceerd. Daarna komt de burger op een sesambroodje en wordt hij belegd met verse tomaten, sla, ui, augurk en een beetje mayonaise en ketchup.

GOED GEFRITUURD
Wij frituren onze KING Fries, Onion Rings, de LONG CHICKEN® en eigenlijk alles wat we frituren in vloeibaar, plantaardig vet. Dit doen wij bewust, want daar zitten vooral onverzadigde vetten in en dat is gezonder (zie www.voedingscentrum.nl).

HAVE IT YOUR WAY
Wij maken jouw WHOPPER® pas nadat jij hem bestelt. Dat betekent dat je heel eenvoudig specifieke wensen kunt aangeven. Liever een WHOPPER® zonder mayonaise of met dubbel bacon en kaas? Wat jij wilt.

Ook bij de andere sandwiches kun jij je keuzes perfect afstemmen op je levensstijl en natuurlijk jouw eigen smaak.

Wil je een CHICKEN TENDERCRISP® zonder tomaat of juist met extra saus? Bij BURGER KING® kan het allemaal.

TASTE IS KING
Als je van écht lekker houdt, ga je naar BURGER KING®. Dat is duidelijk. BURGER KING® staat voor heerlijke gerechten, bereid zónder kunstmatige kleurstoffen of smaakversterkers.

Want smaak begint nu eenmaal bij kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen de beste ingrediënten in onze menu’s. Van onze lekkere stevige broodjes tot onze 100% Flame-Grilled Burgers en van onze knapperige Twister Fries tot onze krokante Onion Rings.

En als je dan nog extra kaas, bacon of augurken wenst, kan dat natuurlijk. Want Taste is King, maar de klant is koning.

Adres: Raadhuisplein 61, 7811 DC Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591 610 814
Stad: Emmen
Route: Raadhuisplein 61
Postcode: 7811 DC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:30
Dinsdag: 10:00 - 19:30
Woensdag: 10:00 - 19:30
Donderdag: 10:00 - 21:30
Vrijdag: 10:00 - 19:30
Zaterdag: 10:00 - 19:30
Zondag: 12:00 - 19:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chefburger Emmen Chefburger Emmen 78 meter Heerlijke hamburgers hoe je ze niet vaak proeft, met een goed portie lekkere frites! ...
Timmy Emmen The Home Of The Hamburgers Timmy Emmen The Home Of The Hamburgers 180 meter Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. Aanrader!
Burger King Nederland Burger King Nederland 197 meter Ik weet niet wat er aan de hand is, mensen, maar de kwaliteit is achteruit gegaan, en...
New York Pizza Emmen New York Pizza Emmen 347 meter Blijft gewoon de lekkerste afhaal pizza, maar de snelheid van het personeel... Ondank...
McDonald's McDonald's 1 km Redelijk, beetje een asociale vrouw bij de mc-drive maar dan vind ik het sonde gelijk...
Cafetaria/pizzeria Jilly's Emmermeer Cafetaria/pizzeria Jilly's Emmermeer 2 km Heerlijk gegeten, voor een goeie prijs
EuroSnack EuroSnack 2 km Heel vriendelijk personeel toen wij er waren vandaag, 2 dames. En zalige patat, lekke...
Snackpoint Annemiek Snackpoint Annemiek 4 km Niet bijzonder. Portie sateh vergeet het maar, moet je meteen een "schotel"...
Recensies
Wachtijden zijn enorm lang ook als is het rustig
Beste plek om je eten te halen, maak ook even een praatje met medewerkers. Ze zijn heel vriendelijk en het eten is in goede hoeveelheid voor wat je betaalt.
We kregen meer dan we hadden besteld. Prima geregeld. : Speeltjes bij het kindermenu is plastic rommel.
het is wel lekker
Even een hapje tussendoor na een bezoek aan Wildlands. Prima burgers, voor 6 personen besteld. Wel beter dan de burgers bij de gele M.
We moesten langer dan normaal wachten, we kregen spontaan 4 ijsjes aangeboden ter compensatie, niet omgevraagd toch leuk, en lekker
Schoon en net restaurant, eten snel bereid maar niet warm gehouden zoals bij de Mac Donalds. Eten was heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid