facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burger King De Lucht

Burger King De Lucht

Info

Een van de bekendste wegrestaurants van Nederland langs de A2 en de A59. Met eigentijdse formules als La Place, Burger King en Subway.

Subway is elke dag geopend vanaf 07:30 uur
Burger King is elke dag geopend vanaf 10:00 uur

Geschiedenis

Een van de bekendste wegrestaurants van Nederland langs de A2 en de A59. Met eigentijdse formules als La Place, Burger King en Subway.



"Elke dag bezoeken 11 miljoen gasten één van de ruim 17.000 Burger King-restaurants over de hele wereld. De Whopper is onze meest verkochte sandwich. Het is ongelooflijk dat onze bestseller elk jaar 2,1 miljard keer over de toonbank gaat. Wist je dat meer dan de helft van deze Whopper door het raam van een Drive Thru wordt meegegeven?"
Adres: Rijksweg 2 , Bruchem 5314 LJ, NL
Telefoonnummer: 0418 647 000
ln.thculed@ofni
Stad: Bruchem
Route: Rijksweg 2
Postcode: 5314 LJ


Openingstijden

Maandag: 09:00-01:00
Dinsdag: 09:00-01:00
Woensdag: 09:00-01:00
Donderdag: 09:00-01:00
Vrijdag: 09:00-01:00
Zaterdag: 09:00-01:00
Zondag: 09:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: burger king a2, burger king zaltbommel openingstijden, burger king snelweg, burger king de lucht a59, burger king openingstijden, de lucht tankstation, de lucht a2, burger king menu
Recensies
Beste mensen, ik presenteer jullie.... De Parmesan Master! Wauw.... niet eerder zo'n droge taaie burger gegeten. Als deze burger al een week geleden gemaakt was dan geloof ik het meteen. En dat voor een schaamteloze prijs van maar liefst €8.90. Na de eerste burger vrijwel direct terug te hebben gebracht kreeg ik daarna een "vers" gemaakte nieuwe burger in mijn handen gedrukt. Helaas was ook dit een slap aftreksel van de oh zo mooi afgebeelde burger op de menukaart. Taai, droog, koud en vrijwel geen kaas of bacon te bekennen. Dat de burgers er helaas nooit zo uitzien als op de afbeelding is enigszins te begrijpen, maar dit is wel een beetje te triest voor woorden. En ik kan je vertellen op de foto ziet hij er nog misschien wel lekkerder uit dan dat hij daadwerkelijk was.
Samen was ik met nog vier andere betalende gasten in het restaurant, dus druk was het zeker niet. Ik krijg mijn bestelling. Loop naar een tafeltje.....Na vier tafels voorbij gelopen te zijn om dat die nog vuil waren eindelijk een plek gevonden. Met uitzicht op de overvolle prullenbakken. Ging ik mijn burger opeten, door de bijna ijskoude sla die er opzat al koud was. Omdat je dan trek heb eet je die dan maar op. Helaas..... ik ging nog even naar de balie om de overvolle prullenbakken te melden.... krijg je zo'n blik van waar heb je het over. Ik ben van mening als je het erg druk hebt dat het er bij in schiet maar dit slaat werkelijk waar nergens over. Mijn zal je er nooit meer zien, al is het het laatste restaurant op aarde........
Dit gaat over burger king bij het tankstation de lucht. Na 3 hapjes van m'n dubbel bacon burger ben ik letterlijk kotsmisselijk geworden. De twisterfriet was niet te eten en de zakjes suiker voor in de koffie waren klonterig. Die zijn met zekerheid vochtig geweest. Dus ik tot 2x toe nieuw zakje gehaald en denkt een van de medewerkers de opmerking te moeten maken er zijn ook zoetjes sloeg dat nou op mijn omvang 93kg. Nee nooit meer die burger king. Terwijl ik er vroeger echt graag gegeten heb.
Een Cheeseburger met bacon waar echt smaak in zit, een beker die opnieuw bijgevuld kan worden, personeel dat uiterst behulpzaam en vriendelijk is: een fijn adres om te snacken! Alleen zou er wat meer sfeerverlichting minder wit mogen zijn.Eten: 5/5
Een van de betere en schonere Burgers Kings. Diverse bestelzuilen en we hoefden maar kort op ons eten te wachten. Drinken moet je zelf pakken en het is wat aan de dure kant voor wat je krijgt. We ruime en schone zitplekken.Eten: 4/5
Als we onderweg zijn en gemakkelijk en snel iets willen eten dan eindigen we bijna altijd bij de burgerking. Simpel omdat het eten ons daar veel beter smaakt dan bij de Mac Donalds! Een lekkere hamburger, geen geroosterd plastic achtig smakeloos brood, enzovoort. Ik weet het, het is een kwestie van smaak maar onze voorkeur gaat uit naar de burgerking!
Leuke plek om gezellig te zitten en wat te eten op weg naar de wintersport. Snelle vriendelijke bediening.Te weinig nuggets in het zakje, matige dikke friet, mismake broodje, en koude hamburger met botjes. Bij terug komst gaan we weer bij de buren kijken.
Het eten was lekker, maar de bestelling niet compleet. Het personeel heeft een zeer trage uitstraling, en heeft duidelijk geen zin in hun werk. Er loopt 1 dame rond die duidelijk probeert haar personeel te sturen, ze straalt leiding uit.
Rondom het restaurant is het gewoon smerig. Ongeïnteresseerd personeel wat zeer minderwaardig tegen mij deed, omdat ik het eten achteraf toch in het restaurant wou opeten. Hamburger was lauw en de cheeseburger was niet lekker.
Als je eenmaal binnenkomt begint je neus al helemaal te trippen van de geur van de burgers ik kies altijd liever voor Burger King dan welke eettent dan ook alleen vindt ik het jammer dat ze geen drive meer hebben in den bosch meer een snelweg token maar een prima token !! Vegetarische menuopties: Alle burgers zijn ook vegetarisch te benutten Kindvriendelijkheid: Je kunt er een meal kopen voor de kinderen waar een speelgoed bij zit Parkeren: Meer dan genoeg ruimte om te parkeren Rolstoeltoegankelijkheid: Je kunt er voor mensen met een beperking makkelijk toegang krijgen Speciale dieetwensen: Salades van het menu zijn overheerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid