facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burger Inn Papendrecht

Info

BurgerInn Papendrecht is een nieuw burgerrestaurant gelegen aan winkelcentrum de meent, Papendrecht.

Kom langs en proef van onze kwaliteit tegen een goede prijs!



Adres: markt 165, 3351PA Papendrecht
Telefoonnummer: +31787856187
Stad: Papendrecht
Route: markt 165
Postcode: 3351PA


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 22:00
Dinsdag: 14:00 - 22:00
Woensdag: 14:00 - 22:00
Donderdag: 14:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Kortingscode Burger Inn, Kwalitaria Papendrecht, Thuisbezorgd Papendrecht
Recensies
Vandaag even gauw via thuisbezorgd besteld . Alleen 1 tip " burger inn is goed als je op locatie ga eten " thuis laten bezorgen is rond uit slecht . 1 uur later werd bezorgd i.p.v de aangegeven 40 minuten Bezorger is echter niks op aan te merken die is echt vriendelijk Telefonisch is het filiaal onbereikbaar , nemen gewoon niet op . Kort gezegd Goede nette vriendelijke bezorger Filiaal Telefonisch onbereikbaar Beoordeling Sfeer en eten is dus gebaseerd op eten in het filiaal.
Heel slecht 4 verschillende hamburgers besteld bij elke burger duidelijk een opmerking geplaatst hamburger met alleen kaas, vervolgens kinderen hebben niks te eten omdat ze t niet lusten. Kreeg geen nieuwe niks een foutje is menselijk maar de service hier ver te zoeken moest opnieuw bestelling plaatsen en betalen jammer geef je duidelijk aan hoe of wat jullie doen t fout en t word niet recht gezet laatste keer dat ik hier bestel
Het was lekker, maar er mag wel iets meer aan toppings tussen bacon, saus & groente en het eten was koud, maar dat kon komen doordat de bezorgster het niet kon vinden. De bezorgster was overigens erg vriendelijk! 4 sterren i.p.v. 5, omdat we ondanks dit toch lekker hebben gegeten! De frietjes waren lekker en de porties waren ruim voldoende. Persoonlijk vond ik de BBQ saus ook erg lekker! Edit: vandaag weer besteld, alles was warm, de bezorger was op tijd en het was allemaal lekker! Echter mag er best wat meer saus tussen. Gelukkig had ik ook bbq saus besteld, dus hebben we dat erop gedaan!
Onbeschofte lui werken hier. Je mist bijna je hele bestelling en als je er naar vraagt wordt er niet eens gevraagd wat je mist maar gewoon gezegd we gaan het regelen en verder wordt je genegeerd en onbeschoft te woord gestaan. Dit is absoluut geen klacht afhandeling. Onbeschoft gewoon.
Wat een lekker burgers maken ze hier, ik heb er van genoten. De bestelling hebben we laten bezorgen en kwam precies op het afgesproken tijdstip
Heel slecht 3 kwartier telaat word niet opgenomen als je belt ik heb via de mail onze bestelling geannuleerd bijdeze.
Heerlijke burgers met een heerlijke saus. Ook de chickenwings erg lekker. Frietjes nog warm en knapperig! En sneller bezorgd dan verwacht. Absoluut een aanrader
Burger Inn is een soort snackbar maar dan met lekkere burgers. Het eten was goed. We moesten alleen wel erg lang wachten zo'n 3 kwartier voordat ons eten klaar was. Het leek erop dat ze erg druk waren met thuisbezorgd bestellingen.
1 van de 3 burgers was lauw, en de friet bij het menu was koud. Gebeld om te klagen, volgens de medewerker kon de patat niet koud zijn. Hij bood ook niet aan om verse patat te komen brengen. Veel geld voor slechte kwaliteit. Wij halen daar geen eten meer.
Voor mij eigenlijk geen ster! Wat een slechte service. Van onze bestelling 55,00 euro klopte vrijwel niets. Na telefonisch contact daarover erg onbeschoft personeel aan de telefoon. Een zeer weigerachtige houding om het probleem op te lossen. Uiteindelijk na drie telefoontjes de toezegging dat er nabezorgd zou worden. Helaas weer verkeerd. Daarom van mij...een dikke 0 Burger Inn!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid