facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burgemeester Goeswijn

Burgemeester Goeswijn

Info

Wijnbar Burgemeester Goeswijn. Lekkere wijnen per glas, hapjes, koffietje met wat lekkers toe en jazz op de achtergrond. Tot snel!



"Lunch, dinner and drinks. Serving natural wines and sharing dishes."
Adres: Choorlammersteeg 1D, 2311EP Leiden
Telefoonnummer: +31717857810
Stad: Leiden
Route: Choorlammersteeg 1D
Postcode: 2311EP


Recensies
Super restaurant!! Veel vegan opties en goede/uitgebreide uitleg over de wijn.
Een avond bij Goeswijn is een onvergetelijke ervaring! De sfeer en entourage zijn fantastisch. Uiteraard is het eten ook heerlijk en de producten eerlijk! Laat je gerust adviseren bij het maken van je keuze! Vergeet niet af te sluiten met één van heerlijke toetjes en/of cocktails! Vegetarische menuopties: Veel vega opties! En leuk te combineren gerechten. Er is ook vega wijn!
Ondertussen al een aantal keer gegeten bij Bistro Goeswijn en elke keer een top ervaring gehad. Ze hebben een hele unieke kaart voor lunch en diner. De natuurwijnen zijn ook heerlie. Zeker een aanrader. 10/10
Met 2 vriendinnen gegeten bij Goeswijn. Heerlijk eten met veel vega opties wij hadden bbq kool, little gem en buiksprek en alle zoete toetjes. Ook de wijnen waren heerlijk! Én… ontzettend aardige eigenaresse!
By far 1 van de beste eet ervaringen die ik heb gehad in Leiden en omgeving. Bediening weet waar ze het over hebben en konden een perfect passende wijn adviseren bij elk gerecht. Heerlijke vernieuwende keuken perfect voor shared dining. 10/10 would recommend!
Wat een fijne plek! Zoveel sfeer en zoveel vakkennis op een ontspannen manier gebracht. Gister alleen tijd om de wijn te proeven, maar we komen snel terug voor het diner. De kaart zag er veelbelovend uit! Speciale dieetwensen: Vegan is een optie
Reeds in korte tijd voor de tweede maal geweest. Wederom weer kunnen genieten van heel verrassende lunch- en dinergerechten van een bijzonder creatieve chef. Heerlijke natuurwijnen en een attente bediening. Een absolute aanrader, proficiat!
Wauw… Wat ervaring!! Culinaire hoogstandjes van ongeëvenaard niveau, in combinatie met spetterende natuurwijnen en de attente service van de bediening. Ik zou zes sterren geven als het kon.
Super lekker gegeten, olijven waren heel erg lekker en een leuke plek om lekkere dingen te eten die je anders niet zo snel tegen komt!
Wat een enorm leuke locatie, echt een verrassing, een pareltje. Goede en vriendelijke bedieningmedewerkers en eigenaren goede uitleg over de wijn en het eten. Een aanwinst voor Leiden. Tot snel weer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid