facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buren makelaars

Buren makelaars
"Voor uw woning verkoop en aankoop in het westelijke Betuwe gebied bent u bij ons aan het juiste adres!Zeer scherpe tarieven, uitstekende service en begeleiding en de nieuwste marketing instrumenten.Voel u thuis!"
Adres: Achterstraat 40, 4012BS Kerk-Avezaath
Telefoonnummer: +31 653371158
Stad: Kerk-Avezaath
Route: Achterstraat 40
Postcode: 4012BS



op zoek naar gerelateerd: Grond te koop Kerk-Avezaath, Funda
Recensies
Onze ervaring met dit makelaars kantoor is ronduit slecht te noemen. De heer Ronald de Jong is nogal in zijn nopjes en dan met name over zijn eigen optreden als makelaar. Ik zou hem graag willen betittelen als een zelfingenomen arrogant heerschap, maar de titel heerschap is op de heer de Jong niet van toepassing. Over vragen qua aanpassen tekst van het aangeboden koophuis was de heer in kwestie niet echt thuis of bereidwillig, en op de opmerking dat het huis geen een televisiekabel heeft maar glasvezelkabel, heeft hij nooit aangepast, ik zou dit willen kwalificeren als ongehoord en hondsbrutaal. Dan de volgende kwestie, "de fotograaf" ik heb werkelijk nog nooit van mijn leven werk afgeleverd zien worden voor een bedrag van 508 euro in de btw van een werkelijk abominabel slecht niveau, alle foto's waren overbelicht en gaf het aangeboden huis een zeer sombere sfeer mee. De zogenaamde fotograaf had geen enkel gevoel voor sfeer en dan wel gevoel voor detail. Ik heb zelf de foto's gecorrigeerd om er nog iets van te maken, maar zelfs dat hielp hier echt. Op de huidige woningmarkt heeft dit kantoor in een maand tijd twee bezichtigingen geregeld en dat hadden er eigenlijk 5 moeten zijn, maar steeds waren er allerlei vage redenen waardoor het geen doorgang kon vinden en daar moesten wij als eigenaren dan zelf achteraan bellen, zeer slechte communicatie. Sluit ik af met deze laatste note, oftewel de kers op de taart, word onze een rek gepresenteerd van een bedrag van 1372,88 voor helemaal niets. Veel beloven weinig geven. Bedenkt zeer u goed voordat u met deze partij in zee gaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid