facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bureau van Burken

Bureau van Burken

Info

Bureau van Burken richt zich op het ondersteunen en leiden van projecten en producties. Breed georiënteerd en inzetbaar.

Geschiedenis

VBSA richt zich op het ondersteunen en leiden van projecten en producties. Breed georiënteerd en inzetbaar, informeert actief en laat zich informeren. Enthousiast, coördinerend en kritisch.Gericht op doel en proces. Stuurt en ondersteunt met een keur aan vaardigheden. Specialist in het verbinden van mensen. Structureert, organiseert proactief en is inhoudelijk en pragmatisch tegelijk. Kritisch op eigen werk, stelt verbetering van processen voor. Komt met passende vernieuwende acties die resultaat boeken.
Uw projecten en producties in goede handen.
Aangenaam: Geregeld!



"Ik ben een projectleider met organisatietalent, analytisch vermogen en gevoel voor verschillende verhoudingen. Coachend en opbouwend naar opdrachtgevers en medewerkers. Heb ruime ervaring in de zorg en heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van netwerken in het publieke domein die een uitdagend probleem aangaan. Taakgerichte opdrachten in de vorm van projecten hebben mijn voorkeur. Ik geef daarnaast training en advies aan de organisaties in deze netwerken en schrijf het boek “de tijd van naast elkaar spelen is voorbij”.Mijn kwaliteiten zijn goed toepasbaar in uitdagingen waarin prioriteiten stellen en snel schakelen binnen een kort tijdsbestek noodzakelijk zijn. Ik word blij van samenwerken, flink aanpakken en een open werksfeer."
Adres: Stationsstraat 60, 3851 SE Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: +31 6 222 87 206
Stad: Ermelo
Route: Stationsstraat 60
Postcode: 3851 SE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2eBedrijf Ermelo 2eBedrijf Ermelo 2 km ..meer dan zakelijke dienstverlening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid