facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bureau Steenland, Juristen & Adviseurs

Info

Arbeidsrecht - Ondernemingsrecht - Contracten -Vastgoedrecht - Gezondheidsrecht

Voor particulieren en ondernemers!

Geschiedenis

Bevlogen juristen

Bureau Steenland Juristen & Adviseurs is opgericht door Menno Steenland, die als advocaat en jurist al meer dan 17 jaar het beste resultaat voor zijn klanten behaalt. “Ons team bestaat uit bevlogen juristen die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, gezondheidsrecht én die een brede maatschappelijke interesse hebben. Wij zetten ons iedere dag in voor particulieren, organisaties en ondernemers in voornamelijk Noord-Nederland”, vertelt Menno. “Daarnaast ontzorgen wij vastgoedcoöperaties, maatschappelijke organisaties en zorginstellingen en waar mogelijk begeleiden wij startups van A tot Z.

Tijdens een kop koffie aan onze eikenhouten tafel luisteren wij naar uw verhaal en bepalen wij gezamenlijk de strategie en zo nodig procederen wij.”








► Bureau Steenland, opgericht door mr. drs. Menno Steenland, is een kantoor dat werkt met ervaren, deskundige en gedreven juristen en adviseurs voor zakelijke en particuliere klanten.

► Als sparringpartners kennen de juristen en adviseurs de markt, zijn bereikbaar en gedreven om het beste resultaat voor u te behalen. Zij denken met u mee om vanuit uw verhaal, in begrijpelijke taal, de plannen te maken en deze ook voeren uit te voeren.

► De juristen en adviseurs werken vanuit een brede interesse en betrokkenheid met lokale en maatschappelijke organisaties. Dat komt tot uiting door o.a. het geven van (gast)colleges en het begeleiden van (honour/excellente) studenten van de hoge- en middelbare scholen in Noord-Nederland.

► Verder werken en denken wij mee bij lokale en regionale maatschappelijke organisaties. Zo ondersteunen wij het Dorpsfonds Oranje Ferbynt Tytsjerksteradiel en het Autisme Kafé Tytsjerksteradiel.



"Jurist"

"Jurist"
Adres: Lageweg 20, 9251 JW Bergum
Telefoonnummer: 0631781115
Stad: Bergum
Route: Lageweg 20
Postcode: 9251 JW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vanzelfsprekend Astrid Vanzelfsprekend Astrid 155 meter Ik ben ceremonieel spreker of BABS op jullie huwelijk. Als je wilt, kan ik de ceremon...
Barbershop Boelens Barbershop Boelens 318 meter Super leuke aardige kapper Ben er geweest en het haar is helemaal naar wens.
Nollebouw Nollebouw 637 meter Reageerde vlot op een lekkage, ontdekte waar het probleem zat en heeft het adequaat o...
Carwash Easterhei Burgum Carwash Easterhei Burgum 881 meter Auto vaak zo goed voorgespoeld dat deze al... zo goed als schoon de wasserette door g...
A&S Techniek BV A&S Techniek BV 1 km Veelzijdig technisch metaalbewerkingsbedrijf van engineering tot productie, ontwikkel...
Friesland Reclame Friesland Reclame 1 km Friesland Reclame is een full service lichtreclame bedrijf uit Burgum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid