facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bureau Klasse Kraamzorg

Adres: Raadhuisstraat 61 A , Voorburg 2271 CW, NL
Telefoonnummer: 070 387 3305
Stad: Voorburg
Route: Raadhuisstraat 61 A
Postcode: 2271 CW



op zoek naar gerelateerd: Kraamzorg Den Haag vacatures, Kraamzorg Delft, Kraamzorg boodschappen, Kleinschalige kraamzorg Rotterdam, Kraamzorg Monster, Kraamzorg Loosduinen, Kraamzorg Pijnacker, Kleinschalige Kraamzorg Utrecht
Recensies
Onze kraamzorg is vandaag afgelopen. Wat kijken we terug op een PERFECTE kraamweek met Saskia van Klasse Kraamzorg. Ze heeft ons goed begeleid, heldere instructies gegeven en dit alles met ging gepaard met een goede sfeer en heel veel lachen. We hebben er echt een feestje van gemaakt! Door de professionele begeleiding hebben wij het vertrouwen gekregen en voldoende vaardigheden geleerd om er vertrouwen in te hebben om nu op eigen benen te staan en ons ouderschap in te richten. Dankjewel lieve Saskia voor een week die wij niet meer zullen vergeten en waar wij onze kleine later ook veelvuldig over zullen vertellen!
Met mijn eerste in 2020 een hele fijne kraamweek gehad en met mijn tweede in november 2022 ook weer een super fijne kraamweek gehad !! Claudet, Lynn en San heel erg bedankt dikke 5 sterren aan jullie! Ook de borstvoeding cursus was er erg goed, echt een aanrader. Foto's heb ik alleen van de heerlijke lunch van Lynn en San.
We zijn meer dan tevreden over de hulp die we hebben mogen ontvangen. Onze verwachtingen zijn ruim overtroffen. Twee kundige vakvrouwen die ook nog eens prettig zijn om om je heen te hebben. Bij een eventueel volgend kindje van ons zouden we zeer graag weer deze vrouwen in ons huis willen!
Super. Dit bureau zorgt goed voor zijn personeel en dat vertaalt zich in de kwaliteit van kraamzorg die je thuis krijgt.
Ik werk nu 6 jaar bij dit bedrijf. Ik kan alleen maar zeggen dat het een super fijn bedrijf is om voor te mogen werken.
Vertaald door Google Soraya was geweldig! Ze heeft ons op veel mogelijke en vriendelijke manieren geholpen met onze dochter. Hoop haar nog eens te ontmoeten. Origineel Soraya was great! She helped us in many possible and kind ways with our daughter. Hope to meet her again.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid