facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bureau Incasso

Bureau Incasso

Info

Uw samenwerkingspartner voor het innen van openstaande vorderingen. Snel, effectief en met respect voor uw relaties!

Adres:
Telefoonnummer: 085-3012916
Stad: Almere-Buiten


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: ZWS Incasso, ZWS Incasso Almere, Zws incasso portal
Recensies
Onze eerste ervaring met Bureau Incasso. Top! Kan niks anders zeggen! Snelle actie, goed mailcontact. Duidelijk. Zeker een aanrader!
Goede, vriendelijke bedrijf. Snel geregeld oplosing van mij probleem. 100% tevreden.
Na een lange zoektocht naar een goed incasobureau in Almere, hebben we uiteindelijk besloten om Bureau Incasso in te schakelen. Wij hadden veel last van slecht betalende klanten. Het bureau wist de meeste facturen snel te incasseren zonder dat dit ons geld heeft gekost. Zo kunnen wij ons meer focussen op onze core-business.
Tot nu toe zeer tevreden over de aanpak van de toch 2 gecompliceerde zaken. De openheid en duidelijk uitleg geeft een vertrouwd gevoel. Door tussentijds goed te communiceren weet je precies hoe het er voorstaat. Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken en beveel het zeker aan.
Een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Lang getwijfeld of ik al dan niet een procedure zou starten. Na het zeer prettige contact voelde het prettig en bijna logisch om het aan hun uit handen te geven. En binnen 1 dag hadden zij resultaat! Kortom, een aanrader!
Als start-up onderneming hebben wij een hele snelle maar vooral fijne samenwerking gehad. Die wij graag doorzetten in combinatie met onze bedrijfsvoering. Onze eerste vervelende ervaring met een debiteur werdt snel, correct en betrouwbaar afgehandeld. Door tussentijds inzicht in het proces weet je precies wat je kunt verwachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid