facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bureau Basalt

Bureau Basalt

Info

Bureau Basalt bouwt aan vitale organisaties met de focus om individuen, managementteams, raden van bestuur en toezichthouders te laten excelleren.

Geschiedenis

Wij bouwen aan vitale organisaties met de focus individuen, managamentteams, raden van bestuur en toezichthouders te laten excelleren. Dit door samenwerking te optimaliseren, leiderschap te stimuleren, veranderingsprocessen te faciliteren en het persoonlijk coachen van de mensen die het moeten doen.

Basalt wordt gevormd door een netwerk van coaches, dagvoorzitters en trainers met bewezen staat van dienst in zowel profit- als non-profit organisaties.

Terschelling is het podium van onze activiteiten.

Adres: Utrecht en Terschelling, 8891gh Midsland
Telefoonnummer: +31 6 51 15 58 64
ln.tlasabuaerub@ofni
Stad: Midsland
Route: Utrecht en Terschelling
Postcode: 8891gh



op zoek naar gerelateerd: basalt terschelling, basalt kosten, basalt bouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SJT SJT 71 meter Tof voor de eilander jeugd.
Waddenchic Outdoor Fashion Waddenchic Outdoor Fashion 209 meter Super zaak hele mooie collectie zo hoort het hele vriendelijke eigenaren en mooi spul...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid