facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bureau B, bouwkundig advies en tekenwerk

Info

Bureau B is een adviesbureau waar u terecht kunt voor tekenwerk, begeleiding en advisering tijdens het complexe bouwproces.

Geschiedenis

Het proces van ontwerp, (bouw)vergunningen en uiteindelijke uitvoering van uw droomhuis of verbouwing is vaak een moeilijk te overzien traject. Bureau B kan u helpen met het maken van een ontwerp en het technisch uitwerken van deze plannen voor de benodigde (bouw)vergunningen.
Verder kunnen wij u ook bijstaan bij het vinden van de juiste aannemer.

Daarnaast verzorgt Bureau B ook al het voorkomende bouwkundig tekenwerk, van ontwerp tot aan uitvoering.

Adres: Kerkstraat 3a, 5981CD Panningen
Telefoonnummer: 0645070191
Stad: Panningen
Route: Kerkstraat 3a
Postcode: 5981CD



op zoek naar gerelateerd: Architect Panningen, Bureau B records
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parthos Parthos 743 meter Panningen is een mooie nette gemeente, Parthos is een fabriek waar wordt mooi meubels...
Recensies
Bram van Bureau B stelt de juiste, scherpe vragen en is heel goed in het duidelijk krijgen van de wensen en behoeftes. Bram is praktisch ingesteld en denkt altijd een paar stappen vooruit over bijvoorbeeld de logische looppaden in een ruimte of vervolgstappen in een latere fase van de verbouwing. Kortom, wij zijn erg tevreden over de kunde en aanpak van Bureau B!
Bram luistert goed naar de wensen van de klant en vertaalt deze mooi op papier. We zijn nu bezig met het realiseren van het huis naar aanleiding van de gemaakte tekeningen. Ook in het vergunning traject was Bram goed bereikbaar en flexibel. Als het huis klaar is zal ik een foto delen.
Prettig gesprek, goed advies en komt afspraken netjes na. Opgeleverde tekening correct en duidelijk.
Mooi stoepje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid