facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buon Gusto Trattoria

Buon Gusto Trattoria

Info

Mediterraanse specialiteiten restaurant, winkel met delicatessen en B&B.

Adres: Dorpsstraat 38, 2751 BA Moerkapelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0797370105
Stad: Moerkapelle
Route: Dorpsstraat 38
Postcode: 2751 BA


Recensies
Vanavond met ons gezin een heel gezellige avond gehad met verrukkelijke Italiaanse gerechten die aparter zijn dan wat je bij een gemiddelde Italiaan krijgt. We werden snel bediend en kregen leuke informatie over het eten. We bevelen dit restaurant ten zeerste aan. Voor ons was dit zeker niet de laatste keer dat we hier gegeten hebben.
Een omweg waard, gezellig restaurant met zeer attente en vriendelijke bediening. De pizza’s bij de tafel naast ons zagen er prachtig uit. Wij gingen voor de kabeljauw in tomatensaus met olijfjes en de entrecote van kalfsvlees. Zeer smakelijk en echt italiaans eten. Ook de originele wijnkaart heeft enkele prettige verrasingen.
Note: Droog Brood i.p.v. Pizza's >> Gisteravond 05-04-2019 plekje voor 2 personen telefonisch gereserveerd. Eenmaal aangekomen in Moerkapelle wordt je hartelijk ontvangen en naar je plekje gebracht. Tot zo ver gaat het goed. Na een drankje te hebben besteld, komt de menukaart met de mededeling dat de kok pizzabakker er niet is !! En daar gingen we toch voor, voor de pizza! Is er geen vervangende kok dan ? Dit is ook niet medegedeeld bij het telefonisch reserveren of bij binnenkomst dat de kok er niet was ! Maar het vervangend recept voor de pizza's is aanwezig! NOT !! de zeer droge broodjes, wat een ciabatta zou kunnen voorstellen waren aan de zijkanten aangebrand, en het beleg was echt niet smaakvol en schaars, zat haast niets op het broodje. Terwijl het bedienend personeel aangaf een juiste vervanger te kunnen aanbieden, en ook deze uit de oven kwamen..... NOT ! Broodje was Droog, Koud, en smaakloos. NEE echt een gemiste kans. Ook aan de eigenaar aangegeven maar die was niet flexibel genoeg om met een oplossing te komen. Buiten het feit dat een klein glaasje port, gewoon 7,50 euro kost. mmm. Nee een koud broodje en 1 drankje per persoon, en dan nog totaal 37 euro afrekenen... Snel verdient 25 min.... Gemiste Kans Buon Gusto.
Geen aanrader. De pizza's waren allemaal aangebrand en er zat 10 minuten tussen dat de eerste persoon de pizza kreeg en de laatste. Toen we drinken wilden moesten we hier zelf om vragen. Van de 5 toetjes waren er 2 niet te krijgen omdat het niet op voorraad was. De toetjes die we wel kregen waren niet compleet geen ijs bij de taart en geen fruit bij het ijs, terwijl dat wel op de kaart stond. Dit hebben we aangegeven, waarna de helft alsnog fruit kreeg. De bediening was slecht en onvriendelijk. En dat terwijl we vrijwel de enige gasten waren.
Echt heerlijk gegeten!!! Veel in Italië geweest maar hier waan je je echt in Italië !!! Zeker met zomerse dagen is het terras en aanrader!!! Zelden zoiets gezien in Nederland!!! Als klap op de vuurpijl is de prijs- kwaliteit verhouding helemaal top! Super bedankt!
Zojuist erg goed gegeten bij Buon Gusto! De gastheer en eigenaar was erg kundig en kon leuk vertellen over de producten en het bedrijf. Vooral de sesam-tonijn antipasti en de flan dessert zijn zeker aan te raden, maar de rest was ook fantastisch... Ik ga snel een keer terug!
Heerlijk eten en heel sympathieke bediening. De menukaart is divers: niet alleen pizza & pasta maar ook allerlei secondi. Bij elk gerecht bieden ze een goede bijpassende wijn. Ga dit een keer beleven.
Neem vooral geen tonijnsalade waarde op t op t bord €1 mn man wilde bij de supermarkt een blikje tonijn bij halen want voor €8.95 pp kregen we met 3 pers een kleinblikje verdeeld over onze borden met een beetje sla Een tomaatje en 2 plakjes komkommer oja en nog wat stukjes brood .maar bediening erg aardig
Lekker buiten gegeten en een leuke speelplaats voor de kinderen van 3 en 1 jaar. Pasta met verse truffel was heerlijk. De teramisu was echt op zn Italiaans. Echt een aanrader.
Het eten is super en echt Italiaans, de bediening en chefs komen zelf ook uit Italië. De eigenaar is erg aardig en je kan erg leuk buiten en binnen zitten. Een super restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid