facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buon Appetito

Buon Appetito

Info

uit eten

Geschiedenis

uit eten op Texel?
waar kan je het beste doen, bij Buon Appetitio
keuze uit verschillende echte Italiaanse gerechten en natuurlijk ook het beste pizza van het eiland

Adres: Weverstraat 44, 1791AE Den Burg
Stad: Den Burg
Route: Weverstraat 44
Postcode: 1791AE



op zoek naar gerelateerd: buon appetito blankenberge, buon appetito italiaans, buon appetito vertaling, buon appetito texel, pizza buon appetito blankenberge telefoon, buon appetito kortemark, buon appetito foodtruck, buon appetito westerlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Zucchero Pizzeria Zucchero 162 meter Heerlijke pizza gehad terwijl een vriend van mij een volgens hem erg lekkere lasagne ...
Pizzeria Romantica Venezia Pizzeria Romantica Venezia 197 meter Super lekkere pasta gegeten, vongele, funghi en pollo. Alle drie de bordjes waren lee...
Pizza mondo Pizza mondo 244 meter Prima pizza's. Eigenlijk is het zelf samenstellen de meest voor de handliggende optie...
Recensies
Bezocht op 28 juni 2022. Gezellig restaurant in het centrum Den Burg. De kaart bied een veelvoud aan lekkernijen, te veel om op te noemen. Wat er op tafel werd gezet was heerlijk, echt Italiaans. Personeel was vriendelijk en meedenkend. Kortom, een restaurant wat we bij gelegenheid vaker zullen bezoeken.
Altijd wanneer wij op Texel zijn, eten we eigenlijk bij een ander Italiaans restaurant, maar dat was dat dit keer gesloten. Door een "geluk bij een ongeluk" kwamen we dit keer dus bij "Buon Appetito" terecht. En ik zeg "een geluk bij een ongeluk" zonder dat andere restaurant tekort te willen doen, want dat is ook altijd heerlijk, maar ook hier bij "Buon Appetito" was het eten oprecht zalig!! Volgens mij was alles echt vers gemaakt, de borden zagen er prachtig uit en ook al hebben wij onze borden helemaal leeg gegeten de porties waren ruim voldoende!! Dat wij onze borden helemaal leeg hebben gegeten, zegt dus meer over hoe ontzettend lekker het was! En de ambiance en bediening waren ook super! Over desserts kan ik niets zeggen, want die pasten er echt niet meer bij! Ha ha! Maar ik heb er alle vertrouwen in dat die ook heerlijk en vers zullen zijn!
Lekker gegeten. Echt Italiaans. De ‘calzone’ met mascarpone en buffel mozzarella met daarop zalm was echt geslaagd. Klein restaurant waar de mensen kort op elkaar zitten. Daardoor is de sfeer ‘levendig’ en minder rustig. De bediening aan tafel was redelijk bruut door, ik denk iemand die nog wat moest leren, maar de gastvrouw was de vriendelijkheid zelve. Het eten was echt lekker, maar ik persoonlijk had geen zin om na het eten nog lang te blijven zitten.
Eten was heerlijk. Bediening was goed. Verbeterpunt, wat vaker vragen of we nog wat te drinken lusten als de glazen leeg zijn.
Fantastisch gegeten. Goede sfeer, vriendelijke eigenaar en gastvrouw! Eten is van hoge kwaliteit en smaak + goede prijs/kwaluteitsverhouding.
Gezellig, knus, kleinschalig restaurant. Uitgebreid assortiment, uitstekende kwaliteit, prima service, kortom: perfect!! Vegetarische menuopties: Veel mogelijkheden Kindvriendelijkheid: Spelletjes, kleuren, veel mogelijkheden op de menukaart voor kids Parkeren: Dichtbij op de P-plaats Rolstoeltoegankelijkheid: Geen drempels etc
Op de rest van het internet stonden uitstekende reviews over dit restaurant. Deze werden absoluut niet waar gemaakt toen wij hier waren. Er hangt geen gezellige sfeer in het restaurant. De bediening is oké, maar niet heel erg vriendelijk. Op het eten moesten we na het bestellen drie kwartier wachten. Toen dit eindelijk was gearriveerd, viel het enorm tegen. Het deeg van de pizza's was oké, maar er zat te weinig tomatensaus op die ook nog heel erg zoet was en er zat echt veel te veel kaas op. De worst op de Milanese pizza was heel erg droog en de pizza zelf heel zompig door de verse tomaatjes en de hele grove stukken ui en geroosterde paprika. De pizza tartufo was oké, maar er zat geen tomatensaus op en de truffel was niet echt te proeven. De vegan ravioli was prima, maar niet heel bijzonder. In de ijsthee die we hadden gekregen zat een soort grijs troebel spul aan de onderkant, wel een nieuwe gekregen, maar later kwam er iemand anders ons vertellen dat het zo hoorde en dat het sowieso niet de schuld was van het restaurant. Onze conclusie is dat we nog liever een diepvriespizza hadden gegeten, want het eten is niet goedkoop en ook echt niet lekker. 18 euro voor 1 pizza. Ik zou als ik u was een andere plek zoeken om te eten.
Geweldig lekker gegeten, de pizza Christian die ik had gekozen kreeg van mij een dikke 10! Zo lekker perfecte samenstelling, heerlijke pizzabodem. Heel erg vriendelijk personeel. Ik kan het zeker aanbevelen en kom hier zeker nog terug!
Heerlijk eten. Nu twee maal hier gegeten, beide keren zeer goed. Zowel pizza’s en pasta’s goed. Personeel is erg vriendelijk en attent. Alles proeft vers bereid. Wij zouden zeker aanraden hier te gaan eten.
Aantal jaar geleden ook geweest. Toen heel goed gegeten. Persoonlijk vond ik het dit keer wat kariger geworden. Mijn inziens wordt er in de horeca flink bezuinigd. Wat niet gek is in deze tijd. De kunst is om het zo te doen dat de gast het niet merkt. Dat is hier, wederom mijn inziens, niet helemaal gelukt. Qua smaak, vriendelijkheid zit het zeker goed goed en is er niets op aan te merken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid