facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bunker Museum Jansje Schong

"Museum over de jaren ‘40-‘45 in Egmond en omgeving. Klein museum met een heel groot verhaal. Op openingsdagen staan er gidsen voor u klaar om dit verhaal met u te delen.Elke eerste en derde Zondag van de maand april tot en met oktober geopend van 11:00u tot 16:00u."
Adres: einde boulevard noord, Egmond aan Zee
Telefoonnummer: +31 6 21 58 33 86
Stad: Egmond aan Zee
Route: einde boulevard noord



op zoek naar gerelateerd: Wie was Jansje Schong
Recensies
Erg klein museum, maar voor €1,50 is dat geen enkel probleem : met bunkerdagkaart is gratis Mooie items van binnen en een rijke geschiedenis achter de bunker zelf. Let wel even op. De bunker is moeilijk te berijken als je slecht te been bent.
Op 200 m lopen van de boulevard, leuke plek, en let ook even op t uitzicht vanuit de bunker
Klein maar boeiend museum. Leuke gidsen die veel kennis hebben.
Geweldig museum en van veel historiche waarde
Helaas dicht ivm corona
Interessant om eens even binnen te kijkenBezocht opOfficiële feestdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Een uniek stukje Egmond met een goed verhaal wat met passie en overtuiging verteld werd door de mensen van het bunker museum. Erg mooi gedaan!
Mooi museum met enthousiaste vrijwilligers die graag een rondleiding geven. Zeker het bezoeken waard.
Leuk om eens in zo'n bunker te gluren. Verschillende medewerkers konden veel informatie vertellen. Je bent er vlug doorheen, maar zeker de moeite waard om eens te kijken als je toch in de buurt bent.
Super goede ervaring met goede uitleg van de vrijwilligers om meer van dit stuk geschiedenis te leren.Bezocht opWeekendWachttijdMaximaal 10 minReservering aanbevolenNee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid