facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bungalowpark "De Kremmer"

Bungalowpark

Info

Bungalowpark "De Kremmer" is gevestigd in de groene longen van Drenthe aan de voet van de Hondsrug te Gasselte.

Geschiedenis

Bungalowpark "De Kremmer" Bosweg 6 te Gasselte bevindt zich in de groene longen van Drenthe aan de voet van de Hondsrug net buiten het rustieke dorpje Gasselte.

Via de afslag Gasselte aan de N 34 via de rotonde, neemt u de de aflag naar het bungalowpark "De Kremmer". Bij het bordje Bosweg 6 neemt u de weg naar het bungalowpark. Het bungalowteam staat voor u klaar en heet u van harte welkom.

Bij de ingang tot het park bevindt zich de het nieuwe centrumgebouw met receptie, petit restaurant met terras 'De Klepel' en een spannend speel- en ravottuin.voor de kids.

Adres: Bosweg 6, 9462 TA Gasselte
Telefoonnummer: 0599 564 322
Stad: Gasselte
Route: Bosweg 6
Postcode: 9462 TA



op zoek naar gerelateerd: De Kremmer te koop, Kremmerlaan 2 Gasselte, Van Dongen Gasselte, De Kremmer 123, 'T Nije Hemelriek vakantiepark, Recreatiewoning te koop Gieten, Bouwgrond Gasselte, Vakantiepark Gasselte
Recensies
Iemand die ik ken verblijft hier maar mooie plek voor een camping
Helemaal top. Leuk park
Heerlijk rustig.
Heel groot en goed onderhouden park
Rustige camping
Leuke, rustige camping met buiten zwembad en recrateam. Leuk voor kinderen t/m ongeveer 12 jaar. Voor oudere kinderen zou ik dit niet aanraden, tenzij ze geen recrateam willen.
In dit bosrijk gebied een echte plek om eens een huisje te huren . Zwembad is dicht bij. Oo k is er veel te beleven voor de kinderen in Gasselte en omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid